PREMIUM BEAUTIFUL KELANTAN




Sempena Ulang Tahun ke-25, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. melancarkan Bonanza 25, Sebuah Cabutan Bertuah yang bakal mengubah hidup seseorang. 

Dengan Cabutan Bertuah ini, kita berpeluang untuk 
membawa pulang sebuah BMW 318i, 
Juga berpeluang untuk dapat 
Percutian 5 Bintang Ke Korea pada Julai 2018!!!! 

Dan juga pelbagai lagi hadiah-hadiah menarik daripada 
Huawei 
Apple 
Samsung 
Chanel 
Louis Viutton 

Jangan segan untuk hubungi kami di wasap.my/60145002339 
Untuk turut serta dalam Peraduan Bonanza 25 ini, 

Siapa tahu mungkin BMW 318i & Percutian Ke Korea adalah MILIK ANDA!!!!


 Sempena dengan Bonanza 25 yang dilancarakan ini, 
kami juga nak bagi OFFER yang sangat sangat sangat 
menarik & menguntungkan pada semua. 

 MERDEKA SALE PREMIUM BEAUTIFUL

Menawarkan Rebat Sehingga RM400, dan 
Secara Automatik dapat penyertaan untuk Bonanza 25
Berpeluang untuk memiliki BMW318i 
dan 
Percutian 5-Bintang Ke Korea pada Januari 2018. 

Untuk pertanyaan lanjut boleh terus hubungi kami di link ini
wasap.my/60145002339
wasap.my/60196703896

Tuah ayam nampak di kaki,
Tuah BMW mungkin anda yang akan miliki.

******************************

Bagaimana saya boleh dapatkan Premium Beautiful Corset??


Alhamdulillah setiap hari memang permintaan 
Premium Beautiful Korset memang tak putus-putus.
Macam-macam client yang datang pada saya untuk dapatkan 
Korset Premium Beautiful masing-masing.

Special Price beserta dengan FREE GIFT buat semua.

Untuk dapatkan  
SPECIAL PRICE PREMIUM BEAUTIFUL, 
boleh SMS & WhatsApp
"Premium Beautiful" ke 0145002339
"Premium Beautiful" ke 0145002339 
"Premium Beautiful" ke 0145002339 

Saya akan terus share bagaimana ya. 
Boleh juga tanya saya apa-apa pun berkenaan Premium Beautiful melalui WhatsApp atau terus saja tanya di ruangan komen saya ya.
Saya akan respond secepat mungkin.
Pada yang tak nak beli, cuma nak tanya pun boleh 
Komen & WhatsApp saya.  
Jangan risau sebab tak kena caj pun ya. 

Paidi Hasan
0145002339 






 ***********************************

 
Buat Jiwa Kacau!
Setuju sangat bila ada yang kata 'Bentuk Badan Mempengaruhi Penampilan.'

Kita akan nampak lebih MUDA DARI USIA bila bentuk badan kemas cantik melentik walau tak perlu tunjuk kat orang 😅 sebab kita sendiri boleh feel badan kita macam mana.

Memang rentap emosi sungguh bila tengok REAL TESTIMONI yang makin Awet Muda ni. Tak macam nenek CUCU EMPAT pun! #SilaMenangisDiBucuKatil

Ni gara-gara dapat Hadiah Special dari Anak beliau.

Kesan dari Pakai Premium Beautiful di Usia 56 Tahun:
1.  Badan Cantik dan Tegap
2. Pergerakan Makin Cergas
3. Kulit Makin Flawless
Semuanya gara-gara Premium Beautiful dan Maharani ni ada fungsi yang cekap dan cepat LANCARKAN DARAH ke seluruh badan.

Real Premium Beautiful Expert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.PaidiHasan.com

wasap.my/60145002339

*************************************************************************


SARUNG UNIFORM SELEPAS 3 KALI BERSALIN CZER



Tak Nak Masuk Kerja Dengan 'Uniform' Yang Sama! 

'TIGA KALI Bersalin CZER. Memang mencabar nak SLIM semula sebelum sarung uniform dan masuk kerja. Tapi dengan Baju Magik ni 16 Kilo Hilang Macam tu je' 
-Puan Ieka Kimieka-

Jom Berkenalan,
#PremiumBeautiful Corset dah buktikan Berjaya HILANGKAN KEMURUNGAN ibu-ibu selepas bersalin.
Corset Paling Otai dalam sejarah Negara.
Dah lebih 20 tahun kat pasaran.
Kena copy paste la walau macam mana pun, kena buruk-burukkan la seburuk mana pun, Semua tu tak jadi kudis pun malah makin menghasilkan RIBUAN testimoni Tulen yang berjaya Slim Ramping dan High Confident dengan Corset VIRAL Premium Beautiful.

➨ Tiga lapis cangkuk
➨ Tali bra boleh laras & kenyal
➨ Renda cantik dihujung girdle
➨ Fabrik Mewah yang biasa digunakan oleh penyelam dasar laut dan angkawasan
➨ Teknologi FIR disetiap lapisan bebenang kain (Mengalih lemak dan membakar lemak)
➨ Ketahanan kain & tak mudah koyak (Kalau koyak pun boleh hantar repair FREE tanpa resit berkali-kali)
➨ Senang dipakai (tak kira berapa berar badan anda)
➨ Fabrik anti bau dan anti bakteria
➨ Menyokong payudara, mengangkat punggung & membentuk badan
➨ Cepat serap peluh dan tak buatkan badan gatal-gatal
➨ Penggunaan konsisten sangat membantu turunkan berat badan semudah A B C
Satu satunya Corset Celebrity yang ada LIFETIME WARRANTY
Beli sekali pakai beribu hari ❤️

Jom LIKE & SHARE pada 3 orang kawan post ni. Peluang Pakai Premium Beautiful Secara Percuma.
Terima kasih

wasap.my/60145002339

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PakarKurusLepasBersalin
www.PaidiHasan.com


****************************************************************

NENEK UMIR 56 AWET MUDA SELEPAS SARUNG PREMIUM BEAUTIFUL




Buat Jiwa Kacau!
Setuju sangat bila ada yang kata 'Bentuk Badan Mempengaruhi Penampilan.'

Kita akan nampak lebih MUDA DARI USIA bila bentuk badan kemas cantik melentik walau tak perlu tunjuk kat orang 😅 sebab kita sendiri boleh feel badan kita macam mana.

Memang rentap emosi sungguh bila tengok REAL TESTIMONI yang makin Awet Muda ni. Tak macam nenek CUCU EMPAT pun! #SilaMenangisDiBucuKatil

Ni gara-gara dapat Hadiah Special dari Anak beliau.

Kesan dari Pakai Premium Beautiful di Usia 56 Tahun:
1.  Badan Cantik dan Tegap
2. Pergerakan Makin Cergas
3. Kulit Makin Flawless
Semuanya gara-gara Premium Beautiful dan Maharani ni ada fungsi yang cekap dan cepat LANCARKAN DARAH ke seluruh badan.

Real Premium Beautiful Expert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
www.PaidiHasan.com

wasap.my/60145002339

**********************************************************************




PREMIUM BEAUTIFUL BODY SHAPING LINGERIE


Do you ever wondered what makes a beautiful woman?
Perhaps some would say luscious hair, perfect features 
or even radiant skin.
But let's face it, nothing is complete without a gorgeous body shape. While there is a price to pay in the name of beauty we know of a way to achieve that sensual appeal without burning a big hole in your pocket

Behold... the beauty secret lies in Premium Beautiful body shaping lingerie!!!


The Premium Beautiful body shaping lingerie is the ultimate body-shaper made exclusively for today's modern, stylish and result-driven women to achieve their desired body shape and confidence.

Without the need for cruel dieting, strenuous exercise, expensive surgery or pills, Premium Beautiful helps you achieve the ideal body shape by providing you with a body-shaper which embraces technology, ergonomics and aesthetics promising you a healthy and balanced body contour.



Unlike other brands, Premium Beautiful focused on three main concepts when it comes to body shaping. 

Your body is
Your Treasure, Your Confidence and Your Health

 The Premium Beautiful body shaper is designed for complete comfort that guarantees safety and durability. Besides, Premium Beautiful promotes healthy blood circulation and increases your metabolism by incorporating the Far Infrared (F.I.R) technology into the fabric. 



With more than 100 experienced seamstress performing on more than 168 stitching processes, Premium Beautiful guarantees an immediate sculpting, allowing you to look absolutely stunning. 

With Premium Beautiful, you will have the peace of mind either to be stylishly shaped with the Classic or Elegance series.

The Classic is an established popular version of Premium Beautiful with timeless quality:
It repositions fat and gives immediate shaping and structural support.

The Elegance on the other hand is a synonym with beauty and style that adopts simplicity and refined grace.
It locks fat in place after repositioning, and maintain contoured body with greater flexibility and comfort.

So how exactly is Premium Beautiful unique?

These unique features are available in all designs : 



For Brassiere, a unique 3-piece dimensional cup design that pushes up, supports and firm the breasts.
The frontal and central bi-layer compression and tightness of the design helps flatten stomach and elevate breasts.
Using soft double helix steel wires, your breasts and upper abdomen are sculpted, reshaped and properly supported.

You will simply love the delicate U-shaped design which sculpts and shapes a sleek back line, coupled with three pairs of hook-and-eye and non-slip bra straps for an effective adjusting capability.

 For Waist Nipper, seven (7) alloy steel bars exert intense compression to the waist, spine and abdomen. 
Adjustable rope refines the waist.



For Long Girdle, the fixed panel flattens the stomach while the thighs and buttocks are reshaped to an excellent contour line by pushing excess fat to the buttock-cup.
The cotton waistband shapes and reduces the waistline, while the stretchable lace prevents roll-up and unnatural thigh line.
Ultimately, the unique love-shaped buttock-cup design lifts and firms sagging buttocks effectively.



All Premium Beautiful designs are made of 360 degrees high quality stretchable fabrics for comfort & effectiveness.
All fabrics meet National Safety Technical Standard for Textile Products and I.S.O. 3759, 6330 AND 105 (C06, E04, X12) to prevent allergies.
These standards conform with the fabrics as a good temperature regulator with the closest skin pH.

What are you waiting for?

Let Premium Beautiful bring out that beautiful and confident woman in you today!
For Free Fitting & Sample Set
+60145002339

*******************************************************


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN


Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama rasanya tak sambut Ramadhan di Kelantan kan, disebabkan oleh tuntutan tugas yang tak mengizinkan saya pulang ke kampung semahu hati saja.
Kalau kat Pahang, ok lagi kalau nak ambil cuti 2 hari untuk balik kampung. Tapi kalau ke Kelantan, memang terpaksa ambil seminggu juga la.


Apa pun Alhamdulillah sebab berpeluang untuk manage masa kerja sendiri sejak berkecimpung dalam bisnes bersama Top Leaders Circle (TLC), di mana saya mewakili TLC Kelantan. Memang tak pernah terfikir pun untuk dapat merasa pengalaman bekerja sendiri macam ni, tapi inilah kehidupan saya sekarang.
Bekerja sendiri dengan masa kerja diuruskan sendiri, dari mana saja.


Hasrat pulang ke kampung halaman di Kelantan ni tak lain tak bukan untuk berkongsi peluang bisnes Premium Beautiful dengan anak-anak muda di Kelantan, yang berminat untuk mengubah kehidupan secara TOTAL kerana tidak pernah lagi saya jumpa peluang keemasan yang setanding dengan bisnes bersama TLC Kelantan ni.

Kenapa saya boleh cakap macam ni? 
Sebab cara kami di TLC ni bisnes secara bermentor. Maksudnya apa jua yang kita buat dalam perjalanan bisnes kita, akan ada mentor yang akan sentiasa guide kita supaya perjalanan kita akan lebih mudah. Mentor kita pula bukan calang-calang, tapi SOHONITA IKON MALAYSIA, Salha Zain.


Bukan senang untuk beliau dapat Title Sohonita Ikon Malaysia ni tau, memang ada perit yang beliau lalui untuk capai kejayaan ni.
Dan kami TLC Kelantan memang teramat beruntung diperkenalkan dengan bisnes bersama Salha Zain ni. 

Segala ilmu, info berkenaan bisnes ni memang dibekalkan secara percuma oleh mentor-mentor direct kepada kita di kelas mingguan TLC bertempat di TLC Centre.
Jika inginkan personal coaching daripada mentor terhebat ni, anytime boleh request untuk kita asah lagi ilmu dan skill kita dalam bisnes bersama TLC.


Premium Beautiful telah menjadi tulang belakang bagi TLC kerana kami memang fokuskan kepada produk korset kesihatan yang telah mendapat pengiktirafan dunia ini. Lagipun kami TLC memang pegang pasaran Premium Beautiful di dalam dan luar negara hanya melalui pasaran dalam talian. 


Bagaimana kami TLC dapat pegang pasaran Premium Beautiful???
Kami mempunyai mentor yang telah terbukti berjaya, business plan  yang terbukti, dan mentor yang mahir dalam bidang markerting internet berpengalaman selama 10 tahun. Sebab itu lah kami TLC dapat meluaskan pasaran sehingga ke luar negara.


Premium Beautiful di Kelantan memang terbukti telah lama kerana mentor Multi-Millionaire kami, Azlan Deraman juga adalah anak jati Kelantan. Jadi kami TLC ingin meluaskan lagi sayap kami untuk membantu orang lain mencapai impian hidup yang selama ini di anggap mustahil. Tapi dengan TLC, semuanya boleh dicapai dan tak mustahil lagi untuk dicapai. Asalkan beri peluang untuk BELAJAR, MENGAJAR, dan DIAJAR, KEJAYAAN sentiasa menanti di hadapan.



Sama la dengan apa yang mentor-mentor kami lalui, perjalanan yang sama untuk mencapai kejayaan. Menuntut ilmu adalah WAJIB dalam usaha kita untuk berjaya. Jangan sesekali berasa sombong dengan apa yang kita ada kerana semuanya adalah kurniaan Allah s.w.t. Sekelip mata saja Allah s.w.t boleh tarik balik segala nikmat tersebut.

Apabila dah berjaya, kita usahakan pula untuk bantu orang lain mencapai kejayaan, untuk merasa apa yang kita dah rasa supaya semua orang dapat manfaat tersebut. Impian kita haruslah untuk membangunkan ummah supaya semuanya berjaya.

Jadi sementara saya berada di Kelantan, harapan saya ramailah yang mempunyai matlamat yang sama dengan saya, untuk berjaya. Sesiapa yang ada matlamat tersebut, saya akan cuba bantu, guide sampai betul-betul puas hati sebagai Premium Beautiful Expert di bawah naungan Top Leaders Circle ini.

Hubungi saya untuk mengalami pengalaman hebat berniaga, saya akan guide sampai betul-betul puas hati. Tiada istilah mentor tinggalkan protege di tengah jalan.
Beri saya komitment 100%, saya akan beri 500% untuk guide protege-protege saya.


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN
0145002339

***************************************************

Premium Beautiful?


Apakah benda yang disebut Premium Beautiful ni?

Premium Beautiful merupakan satu korset yang dikeluarkan 
oleh Hai-O Marketing. Produk ini sudah dianugerahkan sebagai korset 
Superbrand khas untuk kesihatan dan kecantikan.
Setiap individu di Malaysia khususnya wanita sentiasa inginkan kelihatan 
cantik dan pada masa yang sama kesihatan yang terbaik serta  
keyakinan diri yang tinggi untuk berhadapan dengan orang ramai.
Korset ini direka khas menggunakan teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) 
dan mendapat pengiktirafan antarabangsa.


 Korset Premium Beautiful merupakan satu gabungan bahagian
 Long Bra, Waist Nipper, dan Long Girdle.


KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL

*direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.
*menggunakan teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) untuk menggalakkan peredaran darah.
*kesan yang boleh diperolehi selepas 5 minit kerana segera membentuk badan.
*meningkatkan kadar metabolisma badan.
*diperbuat daripada bahan yang tahan lama.
*dilengkapi dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP.
*memberi keselesaan kepada badan dengan tahap keanjalan yang tinggi



Premium Beautiful telah diberi penganugerahan Superbrand 
menunjukkan produk ini merupakan pilihan Korset No 1 di Malaysia.
 Jadi tiada lagi alasan untuk menolak kehadiran produk yang telah 
berada di Malaysia selama 20 tahun ini dari hidup kita.


Kami di Top Leaders Circle akan sentiasa bersedia untuk membantu anda.

********************************************************************************

Far Infra-Red Rays



Far Infra-Red Rays (FIR) merupakan kawasan dalam spektrum radiasi elektromagnet. FIR sering ditakrifkan sebagai sebarang radiasi dengan panjang gelombang 15 mikrometer (Ξm) untuk 1 mm (yang bersamaan dengan jarak sekitar 20 THz kepada 300 GHz), yang meletakkan sinaran infra-red jauh dalam CIE IR-B dan band IR-C . Sumber yang berbeza menggunakan sempadan yang berbeza untuk spektrum far infra-red; sebagai contoh, ahli-ahli astronomi kadang-kadang menentukan jauh inframerah sebagai panjang gelombang antara 25 Ξm dan 350 Ξm.

Cahaya yang boleh dilihat termasuk sinaran dengan panjang gelombang antara 400 nm dan 700 nm, yang bermaksud bahawa FIR mempunyai tenaga kurang daripada cahaya yang boleh dilihat.








Perubatan

Beberapa kajian telah mengkaji penggunaan sauna infra-red dalam rawatan masalah kesihatan kronik seperti tekanan darah tinggi, kegagalan jantung kongestif dan artritis reumatoid, dan mendapati beberapa bukti yang bermanfaat. Walau bagaimanapun, kajian yang lebih besar dan lebih khusus diperlukan untuk mengesahkan keputusan ini.

Bukti bahawa terapi sauna infra-red membuktikan bermanfaat untuk kegunaan klinikal terus meningkat setelah penyelidik mengkaji lebih mendalam. Kajian Perubatan Alternatif melaporkan bahawa "terapi sauna adalah satu rawatan yang berkesan dan tidak digunakan sepenuhnya untuk pelbagai masalah kardiovaskular." Penyelidikan seterusnya menyatakan bahawa "seseorang dengan Masalah Kegagalan Jantung kelas II, III atau IV boleh mengalami peningkatan dalam gejala yang berkaitan CHF  daripada hanya 15 minit pada suhu rendah sesi sauna far infrared, sebanyak 3-5 kali seminggu." Kajian juga membuat kesimpulan bahawa terapi sauna boleh meningkatkan tekanan darah pada pesakit.





sumber : Ensiklopedia


*******************************************************************************

WAIST NIPPER UNTUK BUANG LEMAK

Hari ni saya nak kongsi barang baik.
Barang baik ni dinamakan Waist Nipper.

Waist nipper merupakan satu bahagian daripada set 
Premium Beautiful keluaran Hai-O Marketing. 
Biasanya kita dengar korset @ bengkung ni, orang perempuan 
yang pakai, tetapi kali ini lain pula. Produk ini boleh juga 
digunakan pada kaum Adam. 

 
 Fungsinya adalah sama dengan set yang asal cuma lebih menekankan
 pada bahagian perut. Selepas pakai terus akan nampak kesannya.
Minimum pemakaian adalah selama 8 jam sehari.
Tetapi kalau nak pakai 24 jam pun tak ada masalah, malahan lagi 
bagus untuk kesan yang lebih cepat.


Ini merupakan testimoni saya sendiri
selepas mengenakan Waist Nipper. Pada awalnya
agak kekok kerana first time, tetapi selepas 5 minit, badan 
boleh rasa kesannya kerana korset ini melekap pada 
badan si pemakai.

Pada awal selepas mengenakan produk ni, 
badan kita akan rasa gatal-gatal. JANGAN BUKAK!!!
Itu cuma tindak balas badan kita kerana fabrik yang
digunakan berfungsi untuk menyerap segala toksid yang ada.
Set ini juga perlu dibasuh lebih kerap untuk mengelakkan
rasa gatal tersebut berterusan.

Sesiapa yang ingin tahu lebih lanjut berkenaan produk ini @ ingin 
mendapatkan info untuk MENGEMBANGKAN PENDAPATAN
 SEHINGGA 5 ANGKA, boleh hubungi

PAIDI HASAN
0145002339
paidihasan@gmail.com

********************************************************************************


TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni saya nak update balik tentang TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL. Walaupun event ni cuma berlangsung pada awal Oktober-November, tetapi sebenarnya tidak pernah tamat.
Ini kerana PREMIUM BEAUTIFUL tidak pernah habis dan tidak putus-putus mendapat order daripada customer yang betul-betul ingin menjaga kesihatan seterusnya terus untuk sentiasa cantik.

Premium Beautiful telah direka khas daripada fabrik yang menggunakan teknologi Far Infra-Red Rays (FIR), khas untuk bertindak balas dengan sistem dalam badan kita. Oleh sebab itu lah korset ini dibentuk untuk mendapatkan 70% KESIHATAN, 30% KECANTIKAN.

PEK YANG MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA

Korset Premium Beautiful

REKAAN YANG MENJAGA POSTUR BADAN DAN 
MEMBENTUK SETIAP INCI TUBUH KITA


Tsunami Premium Beautiful
LELAKI PUN BOLEH JUAL KORSET???
JANGAN MAIN-MAIN.



Tempahan tak pernah putus
 TEMPAHAN YANG TAK PERNAH PUTUS




Kesan selepas 5 minit
KESAN BOLEH DIPEROLEHI SELEPAS 5 MINIT MEMAKAI SET PB

Terpaksa ramping

ANTARA TESTIMONI PELANGGAN YANG TELAH BERJAYA
MENDAPAT BENTUK BADAN YANG IDEAL.


Jadi apa ditunggu lagi?
Kepada yang memang pentingkan kesihatan dalaman, memang perlu memiliki 1 set Premium Beautiful.
Terlupa saya nak khabarkan bahawa, SET PREMIUM BEAUTIFUL ADA LIFETIME WARRANTY, JAMINAN SEUMUR HIDUP untuk sebarang kerosakan, cuma perlu hantar ke mana-mana ejen/stokis, kami akan repair set anda.

Betul ke ni? kang Paidi Hasan meroyan pagi-pagi ni. Mana ada korset/baju dalam wanita siap dengan warranty.

Ni la yang saya nak khabarkan, MEMANG ADA!!!!!!!!!

Masih tak dapat terima hakikat?
PAIDI HASAN
0145002339
paidihasan@gmail.com 


Ya Allah!!!
Baru pakai 5minit dah nampak kesan.
Macam tak percaya pula.
Tapi serius ke ni?
Entah-entah photoshop je ni.


Tapi inilah hakikat kejadian PREMIUM BEAUTIFUL ni. Memang selepas kenakan 5 minit, akan nampak kesannya. Semua lemak akan dibawa ke tempat-tempat yang sepatutnya iaitu ke breast dan punggung.

Kadang-kadang kita fikir orang yang berbadan MANTAP mempunyai berat badan yang rendah. Tapi sebenarnya berat badan mereka sama sahaja dengan kita, perbezaannya adalah LEMAK MEREKA DAH TERTUMPU PADA SATU TEMPAT, sedangkan LEMAK KITA PULA MERATA-RATA, sebab tu lah kita nampak gemuk, hodoh. Semua aset dah jatuh, tak mengiurkan lagi.


Kalau dah badan macam ni, rasa boleh tenang ke? Mesti dah rasa risau sangat-sangat. Penyakit dah satu hal, kalau dah ada suami, memang tak berselera suami nk masuk dekat. Tu bagi yang dah berkahwin, tapi kalau yang masih ANAK DARA??? Memang perlu amik tindakan SEGERA la. 


Jalan penyelesaiannya -----> PREMIUM BEAUTIFUL

Korset ni dah direka khas untuk 70% kesihatan, 30% kecantikan. Jadi bila dah memiliki set ni, kita dah dapat 2dalam1, apa lagi yang kita nak selain kesihatan dan kecantikan?

Modal??? Cuma keluar sekali sahaja untuk seumur hidup. Kenapa??? Sebab korset ni ada LIFETIME WARRANTY. Sebarang masalah, kerosakan boleh hantar untuk repair, selagi nyawa dikandung badan.
Satu lagi kelebihan adalah, PB dah dianugerahkan sebagai produk SUPERBRAND kerana terpilih sebagai brand korset terbaik di MALAYSIA. Jadi tak ada alasan lagi untuk kita pilih korset lain.



Setakat ni saja entry berkenaan PB ni, lain kali saya update lagi.

Berminat nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara percuma??? Saya boleh bantu anda.

PAIDI HASAN
0145002339
paidihasan@gmail.com

******************************************************

WAIST TRAINING - BERZUMBA BERSAMA TLC

Assalamualaikum w.b.t

Semalam saya follow partner saya ke TLC Centre di Sri Gombak sebab dia ada join satu aktiviti yang dianjurkan oleh Top Leaders Circle (TLC) iaitu Program Waist Training.
Saya pun tertanya-tanya apa yang disebut waist training ni sebab saya tak pernah pun dengar program semacam ni.

Rupa-rupanya program ni dah tersebar meluas kat laman sosial seperti Facebook, Instagram,Twitter dan pelbagai lagi media sosial yang lain, cuma saya saja yang tak tahu sebab tak berkesempatan nak follow.

Saya ingatkan aktiviti ni diadakan untuk semua gender, tetapi sangkaan saya dah meleset.
Aktiviti ini memang STRICTLY FOR LADIES. Patah hati nak berzumba juga dengan diorang ni.
Tetapi, oleh kerana saya ada bawa DSLR, saya diberi kepercayaan untuk snap gambar aktiviti mereka ni.


Wahhh, betapa bersemangatnya mereka untuk berzumba. Memang happening la aktiviti ni.
Saya difahamkan ni merupakan aktiviti sebegini yang pertama dianjurkan oleh TLC. Oleh kerana mendapat sambutan yang menggalakkan, pihak pengurusan bercadang untuk mengadakan lagi program ini di masa yang akan datang.



Memang happening la program yang dianjurkan oleh TLC ni. Habis gaya tarian yang mereka buat. mana taknya dah dapat instructor berpengalaman.
Walaupun semua memakai WAIST NIPPER sepanjang aktiviti, tetapi tak menghalang untuk mereka enjoy keseluruhan program.


Hal ini adalah kerana waist nipper @ set PREMIUM BEAUTIFUL tidak akan menyeksakan si pemakain, bahkan memberi keselesaan yang maksimum kepada tubuh badan kita. Tambahan lagi dipakai sepanjang melakukan aktiviti senaman sebegini. Jadi memang tak rugi sesiapa yang memiliki set ajaib keluaran Hai-O Marketing ini.

Setakat ini sahaja entry saya hari ini. Jika ada berita terkini untuk aktiviti BERZUMBA BERSAMA TLC lagi, saya akan update.

Wassalam.


 ******************************************************
CARA BASUHAN SET PREMIUM BEAUTIFUL


PREMIUM BEAUTIFUL WASH 


  • Cecair PB Wash adalah cecair yang pekat, jadi hanya guna 1 penutup sahaja untuk setiap basuhan. Boleh jimat 3-4 bulan 
  •  Bersifat lembut dan dikhaskan untuk lingerie wash 
  • Diperkaya dengan ekstrak tumbuhan dan vitamin 
  • Tidak melunturkan warna fabrik 
  •  Memberi kelembapan kepada kulit badan kita, tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  •  Menghapuskan bakteria dan bau 
  • Keharuman bunga-bunga  

CARA BASUHAN YANG BETUL 

1 - Larutkan satu penutup PB Wash dalam air biasa
2- Seeloknya gunakan baldi atau besen (untuk merendam Premium beautiful anda)
3 - Hanya rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok secara perlahan sahaja
4 - Bilas dengan air bersih
5 - Toskan Premium beautiful anda
6 - Lapkan dengan tuala untuk mengurangkan air yang menitik
7 -Gantung dengan hanger
8 - Jemur bawah kipas sehingga kering

 Nota: Premium beautiful ni cepat kering, dalam 3-4 jam lepas jemur bawah kipas, dah kering. Jadi, basuh waktu malam, esok pagi terus boleh pakai. Tak ada istilah skip pakai sebab basuh PB


PANTANG-LARANG SEMASA MEMBASUH 
  • Dilarang menggunakan losyen atau syampu yang beralkali tinggi. Pendek kata, jangan basuh menggunakan apa-apa pencuci selain dari PB Wash. Kalau tak de PB Wash, rendam guna air biasa je tanpa pencuci. 
  • Dilarang menjemur premium beautiful di bawah cahaya matahari 
  • Dilarang menggunakan seterika 
  • Dilarang menggunakan mesin basuh, walaupun hanya untuk tujuan pengeringan 
  •  Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air 
PB Washer ni amat penting bila kita dah miliki set PREMIUM BEAUTIFUL 
untuk mencuci korset. Jadi kalau dapatkan set Premium Beautiful dengan saya, 
saya akan beri PB Washer ni secara PERCUMA!!! 

PAIDI HASAN
Call/Whatsapp/SMS : 014-5002339

******************************************************************************

INSURAN RM2.2JUTA???

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni saya nak update berkenaan Premium Beautiful. Petang tadi saya dapat satu berita berkenaan seorang customer PB ni nak pulangkan balik dia punya set Premium Beautiful. Sebab nya kenapa? Sebab ada kawan dia cakap, pakai PB ni akan menyebabkan kanser.

Apa???
Kanser???

Biar BETUL!!!


Mari sini saya jelaskan. Set Premium Beautiful ni dah dianugerahkan sebagai produk SUPERBRAND, jadi macam mana produk yang menggalakkan pertumbuhan kanser boleh dapat title Superbrand dalam kelasnya???
Sebaliknya set Premium Beautiful ni dapat mencegah daripada pertumbuhan sel-sel kanser dalam badan disebabkan oleh sistem F.I.R yang digunakan.


Satu lagi kenyataan yang harus diterima adalah, setiap pemakai set Premium Beautiful telah diinsurankan dan boleh CLAIM insuran sebanyak RM2.2JUTA seandainya mendapat kesan buruk atas pemakaian set ini.
MALANGNYA selama 18 TAHUN  set ini berada di pasaran, tidak pernah seorang pun datang menuntut insuran sebanyak RM2.2Juta tersebut.

Setelah diselidik, rupa-rupanya pernyataan kawan customer tadi adalah untuk sengaja memburuk-burukkan produk keluaran Hai-O Marketing ini. Nasib baik kakak tadi berjumpa balik dengan ejen terlatih kami untuk kami terangkan semula kepada beliau.
Setelah mendengar penjelasan terperinci, barulah customer tadi faham dan membuat keputusan untuk terus memakai set Premium Bautiful tersebut.

Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan lagi boleh hubungi saya @ mana-mana EJEN TERLATIH PREMIUM BEAUTIFUL.

PAIDI HASAN
Call/Whatsapp/SMS : 0145002339 

******************************************************************************

MATERIAL PREMIUM BEAUTIFUL

Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, membentuk badan yang sihat dan seimbang. Ia memberi kesan secara serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman

Set Premium Beautiful ini memfokuskan kepada 70% kesihatan dan 30% kecantikan (pembentukan badan). Ia direka dengan ciri-ciri yang amat unik. Set premium beautiful bukan seperti pakaian dalam yang biasa. ia diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan pengaliran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya

Material akwatek dan akwadyne ni, 

  • Fabrik yang digunakan sebagai baju angkasawan Syeikh Muzaffar masa ke bulan 
  • Fabrik yang digunakan sebagai baju perenang antarabangsa
Sebab apa? Kainnya yang ringan tu tak menenggelamkan badan kita dan sangat selesa dipakai

 ******************************************************************************


PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 2015

YA!!!!!

Walaupun kita dapat berita yang harga set PREMIUM BEAUTIFUL akan turut naik disebabkan oleh GST, TETAPI SHOM terus memberikan REBAT dengan setiap pembelian SET AJAIB ini.

Apa yang menarik untuk PROMOSI kali ini adalah REBAT diberikan dengan setiap pembelian set, bukan setiap pembelian 2 set seperti sebelum ini. Jumlah rebat yang diberikan pula lebih tinggi.

Dengan pembelian 2 set penuh PREMIUM BEAUTIFUL juga, anda akan dapat SET PENJAGAAN KULIT, LUMINEZ secara percuma.

Promosi kali ini memang bagi saya teramat hebat dan amat merugikan jika kita tak rebut peluang yang ada ini. Tambahan pula TRIP ASIA - BANGKOK dah bermula.

Dengan pertambahan rebat ini, dengan promosi besar-besaran ini, semua akan dapat ikut Trip Asia ini.

Inginkan penjelasan lanjut + FREE FITTING + FREE COACHING + FREE TRIP



PAIDI HASAN

+60145002339



*********************************************************





Ya betul!!!
Sekarang set korset ajaib telah sampai ke Mesir, kerana permintaan untuk produk kesihatan dan kecantikan wanita ini sentiasa di luar jangkaan kami semua.

Terkadang kita sendiri pun tak percaya macam mana produk SUPERBRAND Malaysia ni boleh sampai ker luar negara, Eropah, Austria, Beijing, Asia Barat. Rupa-rupanya memang mereka pun tengah mencari-cari produk yang terbukti berkesan dengan kos yang berpatutan, dan disertakan sekali dengan LIFETIME WARRANTY.

Ya!!!!
LIFETIME WARRANTY. Seumur hidup boleh pakai tanpa perlu risau kerana jika ada masalah atau kerosakan pada set Premium Beautiful ini, boleh hantar ke mana-mana stokis untuk dibaiki semula. Dan apabila dibaiki semula, set tersebut akan terasa seperti yang baru.

Jadi tak mustahil lah semua rakan kongsi kami terpaksa berulang-alik ke stokis untuk mendapatkan stok baru, kerana permintaan memang tak pernah putus. Terkadang sampai tak sempat sampai ke rumah, terus diposnya kepada customer di seluruh negara.





Dan ini merupakan testimoni terbaru pengguna tegar set kurus PREMIUM BEAUTIFUL dari Kelantan. Nampak kan perubahannnya daripada dulu dan sekarang???
Makin muda???
Makin kurus???
Makin cantik???
Lebih bergaya???
Dan of course la makin sihat!!! 
  Hubungi saya untuk free fitting & test set
PAIDI HASAN
+60145002339 

*********************************************************************************


SET PREMIUM BEAUTIFUL MAKIN LONGGAR????

Kenapa jadi macam tu???
Beli dengan ejen mana ni???
Takkan kena yang tipu kot???
Kata 360darjah pergerakan???
Takkan pakai 2minggu terus longgar???

Kejap kak, kejap!!!!!

Set ni takkan longgar, takkan besar, takkan meregang, sebab memang dah direka khas untuk pembentukan badan kita.
Cuba check balik set akak, sama tak saiznya semasa beli kat stokis???
Sama kan???

Cuba check bentuk badan akak, berat badan akak, mana yang berubah sebenarnya???
Berat badan & bentuk tubuh akak kan yang berubah... Betul tak???

Jadi matlamat utama akak pakai set ajaib PREMIUM BEAUTIFUL ni dah tercapai la, untuk mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya, dan menetapkan di tempat yang sepatutnya, di samping membantu membuang lemak serta toksin yang tidak diperlukan oleh badan kita.

Jadi tak ada maknanya SET AJAIB akak tu nak mengembang, sebaliknya badan akak yang mengecil sebenarnya. Jadi pakai lah lagi secara konsisten, selama 8jam atau lebih untuk dapat keputusan yang lebih menarik.

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
+60145002339



********************************************************************************

SIAPA PERLUKAN PREMIUM BEAUTIFUL?

 

Setiap kali saya bercerita berkenaan Premium Beautiful, memang tak ada jawapan lain daripada client-client saya. Semuanya cakap "rasanya tak perlu lah saya pakai benda ni, MAHAL"


Nampak tak jawapan sebenar beliau???


Jawapannya, memang setiap wanita perlukan set Premium Beautiful untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan mereka, tetapi dihalang oleh persepsi diri yang mengatakan korset ajaib ini MAHAL.

Hasrat untuk menjaga kesihatan terus terbantut dek kerana perasaan tidak ingin melabur untuk kesihatan diri sendiri. Jadi masalah kronik yang dihadapi tak dapat diatasi, terpaksa ditanggung tanpa ada kesudahannya.

**period pain
**nak kurus
**awet muda
**migraine
**jaundice
**slip disc
**mengetatkan vagina
**banyakkan susu ibu
**period tidak teratur
**gastrik
**cyst / fibroid
**stretch marks
**asthma
**berpantang
**sembelit
**batu karang
**menganjalkan payudara
**concieving / nak mengandung
**keputihan 

Semua permasalahan ini boleh diatasi dengan pemakaian set Premium Beautiful secara konsisten. Tambahan pula set ini diperakui sebagai ejen PENCEGAH KANSER.

Dan saya pasti semua wanita di dunia mempunyai masalah yang saya senaraikan tadi. Jadi memang perlu, WAJIB miliki 1 set Premium Beautiful untuk membantu meningkatkan tahap kesihatan dari dalaman lagi kerana Premium Beautiful direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.

Kalau gadget yang tidak membawa apa-apa manfaat yang baik untuk diri kita pun, kita boleh keluarkan sehingga RM3000-RM4000, kenapa kita tak boleh nak laburkan sekali untuk kesihatan kita? 
Itu pun sekali seumur hidup, kerana setiap set bengkung ajaib ini disertakan sekali dengan LIFETIME WARRANTY, maksudnya JAMINAN SEUMUR HIDUP.

Apa pula yang dimaksudkan dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP???

Maksudnya adalah, jika terdapat sebarang masalah, kerosakan pada set Premium Beautiful anda, JANGAN DIBUANG!!! Sebaliknya, hantar ke mana-mana stokis yang berdekatan untuk dibaiki semula secara PERCUMA. 
Repair berkali-kali pun tidak menjadi masalah, masih lagi secara PERCUMA!!!

Apa kata anda semua wanita-wanita di dunia???
Pernah dengar tak beli baju dalam, seluar dalam, boleh repair balik secara percuma bila dah koyak??? - JAWAPANNYA SENDIRI DAH TAHU KAN...

 Free Fitting & Sample Set
+60145002339  


*************************************************************************

ANTARA KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL



• MENGELUARKAN ANGIN DALAM BADAN

•MENGECUTKAN DAN MEMPERKEMASKAN SEMULA RAHIM YANG MENGEMBANG SEMASA PROSES BERSALIN

•MENYEGARKAN BADAN YANG LESU DAN LETIH AKIBAT SEPANJANG PROCESS MELAHIRKAN BAYI

•MENGELUARKAN DARAH NIFAS YANG BEKU DAN BERKETUL KETUL DENGAN LANCAR

•MENGELUARKAN SEGALA SISA KOTORAN DAN AIR BISA (MENGGANTIKAN PROSES BERTANGAS) DARI RAHIM

•MENYOKONG (MENYENGKAK) RAHIM DARI JATUH

•MENYIHATKAN RAHIM DAN MEMBERI PERSEDIAAN UNTUK PROSES PERSENYAWAAN SETERUSNYA (SEIMBANGKAN SEMULA HORMON ESTROGEN DAN PROGESTRON)

****************************************************

PREMIUM BEAUTIFUL MASKULIN : RAWAT SLIPDICS DENGAN WAIST NIPPER

Assalamualaikum w.b.t
Hari ni pagi-pagi lagi saya dapat WhatsApp dari kawan sekolah,
sebab beliau nak dapatkan khidmat urut tradisional dari ayah saya berkenaan masalah tulang belakang yang beliau baru tahu.
Jadi doktor dah bagi nasihat supaya rawat secepat mungkin sebab tulang belakang merupakan organ paling penting untuk seluruh tubuh kita.
Jadi kalau nak berurut pun memang kena urut mengikut cara urutan pesakit slip-disc.




Gambar-gambar di atas menunjukkan contoh-contoh masalah slip disc yang berlaku di seluruh dunia, dan sering berlaku pada orang sekeliling kita. Cuma ada yang mendiamkan diri kerana persepsi masyarakat menganggap cuma sakit belakang biasa.
 Tetapi kesannya memang amat besar untuk masa hadapan nanti.


 Ramai juga yang tanya, macam mana hanya dengan pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni, boleh bantu dalam penjagaan tulang belakang kita?
 Iya lah kan, bukan ada inject apa pun kan.
Lagipun cuma pakai dari luar jer. 



Untuk pengetahuan, saya nak cerita juga walaupun akak-akak, abang-abang semua tak nak dengar.
Setiap daripada bahagian-bahagian Premium Beautiful ni dah dianugerahkan dengan Anugerah Superbrand-menjadikan Premium Beautiful sebagai set pembentukan yang terbaik di samping kegunaannya sebagai satu-satunya Korset Kesihatan di Malaysia & di Dunia.
 



Dan Waist Nipper pula telah diiktiraf oleh 
American Chiropractic Association 
atau lebih mudah dikenali sebagai 
Pakar Tulang Sedunia 
sebagai agent penjagaan tulang belakang terbaik di dunia disebabkan oleh rekabentuk, spesifikasinya yang telah terbukti menjaga kesihatan tulang belakang yang menyeluruh di samping fungsi Far InfraRed Rays (F.I.R) yang memberikan impak yang terbaik dalam proses penyembuhan tersebut. Dalam masa yang sama, Waist Nipper juga memang terbaik untuk membetulkan postur badan yang bongkok, terutamanya yang bekerja di pejabat lebih 8 jam sehari di depan komputer. Sangat terdedah kepada masalah bongkok.

 Beliau merupakan seorang Penyarah di Universiti di Terengganu.
Beliau merupakan salah seorang pesakit Slip Disc yang menderita kesan sampingan selama 6 tahun selepas kemalangan sehinggakan digelarkan oleh pelajar-pelajar sebagai Pensyarah Robot kerana pergerakan beliau amat terbantut disebabkan oleh slip disc.

Tetapi setelah mengenakan 1 set penuh Premium Beautiful, tanpa disedari oleh beliau sendiri, anggota badan yang sebelumnya tak dapat digerakkan, tiba-tiba boleh bergerak. Itu pun disedari oleh sahabat beliau yang bantu semasa first time pakai Korset Kesihatan tersebut.

Daripada tujuan untuk selesaikan masalah slip disc, beliau dapat menyelesaikan masalah bentuk badan, masalah berat badan yang berlebihan, dan juga menjurus kepada peningkatan kewangan beliau. Bagaimana? Saya akan explain kemudian okay.



Apa yang saya nak tekankan kat sini, masalah slip disc bukanlah sesuatu yang kita boleh ambil mudah kerana akan memberi impak yang besar dalam kehidupan kita jika tidak dibendung daripada awal.

Pada yang tak tahu apa tanda-tanda awal jika mengalami masalah slip disc, saya akan kongsikan dengan semua.
  • sakit dan kebas separuh badan
  • sakit yang boleh dirasa dari bahagian tangan hingga ke kaki
  • sakit yang berlanjutan hingga ke malam
  • sakit yang berpanjangan dan semakin teruk selepas duduk atau berdiri lama
  • sakit apabila berjalan dalam jarak yang pendek sahaja
  • rasa lemak otot yang tak terkata
 Jadi kalau ada simptom-simptom seperti ni, boleh lah cuba rujuk pada pakar kesihatan untuk dapatkan kepastian.
Mereka akan nasihatkan untuk dapatkan khidmat fisioterapi untuk langkah-langkah awal.
Kita boleh ikhtiarkan juga dengan cara-cara lain, dan saya syorkan, gunakan Waist Nipper Premium Beautiful.
Lebih-lebih lagi bagi individu yang melakukan kerja-kerja berat kerana lebih terdedah kepada risiko slip disc tersebut.

Mencegah adalah lebih baik daripada merawat.

Hubungi Untuk Pertanyaan, Free Fitting, Free Consulting
0145002339

************************************
PREMIUM BEAUTIFUL MASKULIN : PREMIUM BEAUTIFUL MURAH  

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!!!!
HARGA RUNTUH!!!!
LEBIH MURAH DARIPADA HARGA AHLI!!!



Jaga-jaga tau kalau tiba-tiba dapat offer Premium Beautiful yang terlajak MURAH ni sebab dah banyak kes penipuan tentang jualan set Premium Beautiful ni.
Iya lah, kalau betul nak beli yang berkualiti, memang sebaiknya cari dengan Premium Beautiful Expert Malaysia, kalau tak, memang terdedah pada macam-macam risiko yang merugikan kita.
 
Antara risiko yang paling besar dihadapi oleh customer adalah 

  • Membeli set Premium Beautiful recycle (telah digunakan). 
  • Membeli set Premium Beautiful ROSAK.
  • Membeli set Premium Beautiful SALAH SAIZ
  • Membeli set TIRUAN (Bukan Premium Beautiful)
  •  Tiada servis seumur hidup untuk set tersebut.
Ini di antara risiko yang dihadapi oleh customer dan ada juga beberapa customer yang telah terkena dengan iklan tersebut, dan akhirnya terpaksa rujuk juga dengan kami Premium Beautiful Expert untuk kepastian.



Memang saya pun kesian sangat bila customer beli, tapi tak kena dengan saiz badan. Last-last terpaksa simpan je lah dalam almari sebab tak muat dengan badan. Modal pun dah keluar tapi benefit yang sepatutnya dapat melalui Premium Beautiful, tak dapat pun nak rasa. Memang siapa pun sakit hati bila terkena.

Ada juga customer yang tiba-tiba whatsapp tanya, kalau set rosak macam mana nak repair.
Bila kita tanya, "kenapa tak contact agent awak?"
Beliau cakap "tak kenal pun agent tu sebab beli pun kat M**ah.my, itu pun tanpa beri ukuran."  

SAY WHAT????


Secara automatik tau tangan ni tepuk dahi.
Sebab apa tau... Sebab tak pernah lagi PB Expert jual Premium Beautiful pada customer TANPA AMBIL UKURAN. Kalau ada pun PB Expert yang terdiri daripada TLC Master-Trainer saja.
Yang dah Expert pun masih lagi ambil ukuran untuk kepastian untuk beri servis yang terbaik pada customer.

Kami Premium Beautiful Expert memang akan cuba bantu walaupun customer tersebut tak beli set Premium Beautiful dari kami. Kalau yang tersalah size tu memang tak dapat la kami nak tolong.  


Kebanyakan yang kami bantu dari segi cara-cara yang betul untuk pakai Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.
Memang penting tau untuk pakai set PB ni dengan cara yang betul sebab kalau salah cara pakai, bentuk badan akan jadi lebih teruk dan CONFIRM TAK LAWA lah!!!
Macam mana nak jadi macam Che Ta???
Jadi perlu sangat pakai ikut instruction yang PB Expert ajar tau.



Kami juga akan cuba bantu kalau set customer ada rosak dan perlu hantar repair sebab untuk pengetahuan semua, set Premium Beautiful ni ada Lifetime Warranty yang boleh dihantar repair pada bila-bila masa secara PERCUMA tanpa ada sebarang caj. Jadi rugi lah kalau kita tak gunakan apa yang kita sepatutnya dapat kan.

So, kalau ada yang perlukan bantuan untuk repair Premium Beautiful, boleh hubungi kami Premium Beautiful Expert, In Shaa Allah kami akan cuba bantu sebaik mungkin.

Dan peringatan terakhir buat customer & bakal customer semua,
**Jika mahukan servis terbaik
**Jika mahukan Premium Beautiful original
**Jika tak mahu rugi 
**Jika tak mahu badan berubah menjadi Transformers

CARILAH PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT YANG TERLATIH.

 Jika mahu murah, jangan tanya kualiti
Jika mahu yang berkualiti, jangan minta murah
Sesungguhnya Premium Beautiful set Murah yang Berkualiti


Hubungi 
  

***************************************************

REQUEST TINGGI PREMIUM BEAUTIFUL HUJUNG TAHUN, & APA FREE GIFT DISEMBER???



Assalamualaikum w.b.t 
Banyak kan produk yang ada sampaikan penuh 
bonet kereta saya ni haa.
Bukan apa, ambil banyak pun sebab memang 
tak pernah cukup stok kat rumah.
Jadi daripada berulang-alik ke stokis 3-4-5 kali sebulan 
untuk topup bekalan, baiklah terus ambil banyak.

Ni pun tak confirm cukup untuk habiskan Disember 2015 ni.
Nak-nak permintaan produk HOT ITEM seperti
*Premium Beautiful 
*Marine Essence Body Wash
*Marine Essence Nourishing Shampoo
*Marine Essence Beauty Bar
*Mineral Coffee
*BB Plus Collagen

Memang kalau ikutkan, setiap hari ada je customer yang
request nak guna produk-produk ni tau. 
Sebab memang boleh dikatakan semua orang tahu lah 
apa yang istimewanya dengan produk-produk ni semua.
Sebab ni lah juga abang Pos Laju pun dah kenal sangat dah,
hari-hari ada hantar item.

Tapi bila kita sebut customer ni, setiap hari akan ada customer baru yang nak cuba produk-produk terbaik ni.
Iya la kan, penduduk Malaysia pun dah lebih 30 juta orang, 
jadi memang info semua ni akan sentiasa customer cari dan sampaikan pada kenalan yang lain pula.
Jadi sebenarnya tak susah pun bila kita berniaga produk yang sentiasa menjadi pilihan customer ni.

Jadi pada yang First Time nak cuba, 
saya kongsikan harga-harga produk yang available.

Marine Essence Beauty Bar (RM120)




Marine Essence Nourishing Shampoo (RM38)



Marine Essence Body Wash (RM38)


Marine Essence Toothpaste (RM22)


Mineral Coffee (RM30)



BB Plus (RM198)



Bio Ever (RM240)




Te Zhi Bai - Herba Maharani - (RM98)



Garlic Tablet (RM38)



Eury Jack (RM114)


Luminez Whitening Series (RM522)



Cozuma CC Cream (RM110)

Cozuma Lipstick (RM39)





Femi 9 Intimate Wash (RM22)



BV Alfalfa Concentrated (RM84)



JTX 1000 Motor Oil - 4 Liter (RM185)


JTX 1000 Gold Motor Oil - 4 Liter (RM201)




JTX 1000 Gold Motor Oil - 1 Liter (RM52)




JTX 1000 Motor Oil - 1 Liter (RM48)




Hai-O JTX 900 - 4 Liter (RM112)



Hai-O JTX 5000 - Concentrated Oil - 250ml (RM124)


JTX Airtracker - 1set/3pcs (RM321)





Bio Seleza Pantyliner - 6 x 30pads (RM153)


Bio Seleza Daysafe - 6 x 10pads (RM142)



Bio Seleza Nightsafe - 6 x 8pads (RM123)



Bio Seleza Mixed Set (RM142)
  • Pantyliner (2pack x 30pads)
  • Daysafe (2pack x 10pads)
  • Nightsafe (1pack x 8pads) 
  • Nightsafe Extra Long (1pack x 8pads)

Ini lah sebahagian daripada produk SUPERBRAND yang
selalu customer beli daripada saya.
Even saya seorang lelaki, tapi tak menjadi masalah 
untuk saya jual produk wanita sebab yang lebih penting 
adalah ilmu produk yang SUPERB.

Kalau nak tanya apa-apa je pun boleh WhatsApp saya anytime,
dan kalau malu nak tanya saya, boleh tanya ISTERI saya juga yang saya akan beri no fon beliau sekali nanti.


Pada Disember 2015 ni juga, saya & isteri nak beri 
SPECIAL FREE GIFT
bagi setiap pembelian set
PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE FOUNDATION.



Apa FreeGift nya?
Mana boleh cakap awal-awal, kalau tak, tak ada lah specialnya.

Nak tahu lebih lanjut?
Call @ WhatsApp
Paidi Hasan 0145002339
Suhaida Che Yahya 0196703896

****************************************

 


Percaya @ Tak Percaya?? Badan yang 52KG lagi lawa daripada badan yang 50KG??? Memang itu realiti, sebabnya lemak-lemak badan dah tersusun baik ikut tempat yang sepatutnya.
Jadi walaupun berat badan bertambah, bentuk badan masih lagi akan maintain ikut bentuk yang ideal.

See,
Pandai kan #PremiumBeautiful susun semua lemak-lemak badan.
Lagi badan nampak slim & lebih sihat.

Sempena #HariKemerdekaan yang ke-59 ni, saya akan beri #SpecialPricePB & #FreeGift untuk semua.

Jadi memang terbaik lah kalau nak dapatkan set masing-masing, nanti nak bergaya untuk #HarRayaAidilAdha terus kan???

 014-5002339 | 019-6703896

#BengungModen #SetBerpantang #SetBersalin #InstantShaping #CaraCepatKurus #KorsetAbangSayang #Keputihan #Senggugut #Cyst #Fibroid #Slipdisc #Peranakan #RahimJatuh
#PBSelangor #PBKelantan #PBBukitJelutong #PBExpert #PBShahAlam #PBAlamImpian #PBDamansara #PBKepong #PremiumBeautifulMurah








PREMIUM BEAUTIFUL MURAH | KELEBIHAN WAIST NIPPER | TULANG BELAKANG






Apa yang menjadi kelebihan #Bengkung aka #WaistNipper #PremiumBeautiful ni berbanding bengkung yang ada kat luar sana ya???

Ok lah jom saya cerita.
Tapi saya bagi dalam bentuk point ya, senang nak baca nanti.

👉 Mempunyai 7 tetulang untuk support tulang belakang.
👉 Membantu dalam masalah tulang belakang
👉 #Bongkok
👉 #Slipdisc
👉 #Scoliosis
👉 #SakitPinggang
👉 Membantu mengalihkan lemak terkumpul ke bahagian badan yang sepatutnya.
👉 Menghasilkan bentuk badan yang ideal.
👉 Amat membantu bagi wanita yang baru #bersalin dan dalam #berpantang

Untuk pengetahuan semua, lelaki pun boleh guna tau Waist Nipper ni untuk penjagaan #TulangBelakang dan elakkan #PerutBuncit.

Untuk testimoni boleh tengok di #TsunamiPB.

🙋 Nak tanya???
🙋 Nak order???
🙋 Nak ukur???
🙋 Nak Free Fitting???
🙋 Nak Free Testing???
🙋 Nak pakai Free???

014-5002339 💖 019-6703896

In Shaa Allah saya nak bantu semua tau...😊😊😊😊

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulMurah #PBShahAlam #PBkelantan #PBSungaiBuloh #PBDamansara #PBBandarUtama #PBKepong #PBMontKiara #PBPuchong #PBBukitJelutong


***************************************************************

TESTIMONI TERBAIK ADALAH TESTIMONI SENDIRI



Sebelum ni selalu juga dapat komen yang cakap Pai & Yaya guna testimoni orang lain yang entah sahih ke tak.

Sekarang ni nak info, tunjuk testimoni sendiri Yaya sebelum & selepas #Bersalin. #Berpantang guna #PremiumBeautiful. 
Memang sendiri akan cakap, WOW SEDAPNYA bila SARUNG PB ni.

Sebabnya semua yang longgar-longgar dah dikemaskan dengan Premium Beautiful.
Paling penting sebab dalam proses Berpantang ni lah, badan kita akan mudah sangat Back To Normal, bahkan lebih cantik daripada sebelumnya.

Boleh contact salah seorang pun ok, in Shaa Allah boleh share.

019-6703896 | Cik Yaya
014-5002339 | Paidi Hasan

Psssttt!!!
Sehingga 31 Oktober 2016 ni, ada #PromosiPB #DiskaunPB #Meletop tau... 😎😎😎😎😎

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh la singgah kat sini sekejap ya 
Klik Link ---> http://www.paidihasan.com/p/premium-beautiful.html?m=1

#PBShahAlam #PBKlang #PBKepong #PBRawang #PBSungaiBuloh #PBDamansara #AgentPB #PBKelantan #PBPenang #PBKuantan #PBSabah #PbSarawak
#Bongkok #Slipdisc #Senggugut #Cyst #Fibroid #Gastrik #PerutBuncit #PBMurah



*****************************************************************************************************

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!!!!
HARGA RUNTUH!!!!
LEBIH MURAH DARIPADA HARGA AHLI!!!



Jaga-jaga tau kalau tiba-tiba dapat offer Premium Beautiful yang terlajak MURAH ni sebab dah banyak kes penipuan tentang jualan set Premium Beautiful ni.
Iya lah, kalau betul nak beli yang berkualiti, memang sebaiknya cari dengan Premium Beautiful Expert Malaysia, kalau tak, memang terdedah pada macam-macam risiko yang merugikan kita.
 
Antara risiko yang paling besar dihadapi oleh customer adalah 

  • Membeli set Premium Beautiful recycle (telah digunakan). 
  • Membeli set Premium Beautiful ROSAK.
  • Membeli set Premium Beautiful SALAH SAIZ
  • Membeli set TIRUAN (Bukan Premium Beautiful)
  •  Tiada servis seumur hidup untuk set tersebut.
Ini di antara risiko yang dihadapi oleh customer dan ada juga beberapa customer yang telah terkena dengan iklan tersebut, dan akhirnya terpaksa rujuk juga dengan kami Premium Beautiful Expert untuk kepastian.



Memang saya pun kesian sangat bila customer beli, tapi tak kena dengan saiz badan. Last-last terpaksa simpan je lah dalam almari sebab tak muat dengan badan. Modal pun dah keluar tapi benefit yang sepatutnya dapat melalui Premium Beautiful, tak dapat pun nak rasa. Memang siapa pun sakit hati bila terkena.

Ada juga customer yang tiba-tiba whatsapp tanya, kalau set rosak macam mana nak repair.
Bila kita tanya, "kenapa tak contact agent awak?"
Beliau cakap "tak kenal pun agent tu sebab beli pun kat M**ah.my, itu pun tanpa beri ukuran."  

SAY WHAT????


Secara automatik tau tangan ni tepuk dahi.
Sebab apa tau... Sebab tak pernah lagi PB Expert jual Premium Beautiful pada customer TANPA AMBIL UKURAN. Kalau ada pun PB Expert yang terdiri daripada TLC Master-Trainer saja.
Yang dah Expert pun masih lagi ambil ukuran untuk kepastian untuk beri servis yang terbaik pada customer.

Kami Premium Beautiful Expert memang akan cuba bantu walaupun customer tersebut tak beli set Premium Beautiful dari kami. Kalau yang tersalah size tu memang tak dapat la kami nak tolong.  


Kebanyakan yang kami bantu dari segi cara-cara yang betul untuk pakai Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.
Memang penting tau untuk pakai set PB ni dengan cara yang betul sebab kalau salah cara pakai, bentuk badan akan jadi lebih teruk dan CONFIRM TAK LAWA lah!!!
Macam mana nak jadi macam Che Ta???
Jadi perlu sangat pakai ikut instruction yang PB Expert ajar tau.



Kami juga akan cuba bantu kalau set customer ada rosak dan perlu hantar repair sebab untuk pengetahuan semua, set Premium Beautiful ni ada Lifetime Warranty yang boleh dihantar repair pada bila-bila masa secara PERCUMA tanpa ada sebarang caj. Jadi rugi lah kalau kita tak gunakan apa yang kita sepatutnya dapat kan.

So, kalau ada yang perlukan bantuan untuk repair Premium Beautiful, boleh hubungi kami Premium Beautiful Expert, In Shaa Allah kami akan cuba bantu sebaik mungkin.

Dan peringatan terakhir buat customer & bakal customer semua,
**Jika mahukan servis terbaik
**Jika mahukan Premium Beautiful original
**Jika tak mahu rugi 
**Jika tak mahu badan berubah menjadi Transformers

CARILAH PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT YANG TERLATIH.

 Jika mahu murah, jangan tanya kualiti
Jika mahu yang berkualiti, jangan minta murah
Sesungguhnya Premium Beautiful set Murah yang Berkualiti


Hubungi 
Suhaida Che Yahya
0196703896
 
***********************************************************************************

KURUS DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL DI HARI RAYA


Bismillahirrahmanirrahim...

Rasanya lama sangat saya tak dapat update entry pada blog saya ni kan. Apakan daya musim perayaan memang amat sibuk bagi kami Premium Beautiful Expert untuk memenuhi permintaan pelanggan yang tak pernah putus. 


Antaranya adalah yang nak pasang body cantik untuk Hari Raya AidilFitri, ada yang nak buat suprise untuk suami, ada yang nak tutup perut buncit supaya dapat pakai kebaya yang lawa-lawa, dan ada juga yang nak guna Korset Kesihatan Premium Beautiful sebagai ejen penjagaan kesihatan mereka.

Pendek kata macam-macam permintaan pelanggan yang perlu kami penuhi supaya semua berpuas hati dengan servis yang kami berikan. Kerana tanpa adanya customer yang sentiasa menyokong kami, maka Premium Beautiful Expert takkan ada lagi di bumi Malaysia ini.



Mungkin ramai lagi yang tak tahu apa itu Premium Beautiful ni kan, dan kenapa kami daripada Top Leaders Circle (TLC) ni selalu digelar sebagai Premium Beautiful atau singkatannya PB Expert?

Buat yang baru nak mengenali Premium Beautiful (PB), PB merupakan satu-satunya Korset Kesihatan di dunia yang mendapat Anugerah Superbrand Malaysia, dilengkapi dengan Jaminan Seumur Hidup, dibangunkan menggunakan teknologi daripada Jepun, Amerika Syarikat, Jerman, dan juga Taiwan. Struktur fabrik Akwatek & Akwadyne, di datangkan dengan fungsi Far Infrared Ray ( F.I.R ), mendapat Pengiktirafan daripada American Chiropractic Association, mempunyai kuasa regangan 360darjah, dan direkabentuk khas untuk 70% Kesihatan, dan 30% Kecantikan, serta 100% Keyakinan.

Apa pentingnya Superbrand ni kepada Premium Beautiful?


Anugerah Superbrand ini merupakan penanda aras tahap kualiti sesuatu produk, dan hanya produk yang terbaik, menepati ciri-ciri yang ditetapkan akan menerima penganugerahan tersebut. Jika Korset Premium Beautiful menerima Anugerah Superbrand, tiada lagi Korset lain yang akan menerima anugerah tersebut.

Apa pula yang dimaksudkan dengan Lifetime Warranty ini?


Lifetime Warranty atau dalam bahasa Melayu adalah Jaminan Seumur Hidup. Jaminan ini adalah merangkumi seluruh bahagian di dalam set Premium Beautiful ini. Maksudnya, set ini boleh dipakai sampai bila-bila tanpa perlu untuk dibuang jika terdapat kerosakan kerana set PB ini boleh dibaiki tanpa sebarang caj pada bila-bila masa. Jadi apa lah yang dirisaukan untuk melabur untuk kesihatan sekali seumur hidup.

Apa pula yang disebut Fabrik Akwatek & Akwadyne ni?


Fabrik akwatek akwadyne merupakan fabrik khas yang digunapakai untuk pakaian angkasawan dan juga untuk pakaian renang. Kena fabrik jenis ini menjadi pilihan dalam pembuatan Premium Beautiful? Kerana fabrik jenis ini mempunyai daya tarikan peluh yang kuat serta meruapkan kembali peluh tersebut ke udara. Fabrik ini juga mudah kering dibandingkan dengan fabrik lain. Selain itu, akwatek akwadyne ini dapat menstabilkan suhu dalam badan kita. Jika badan kita terlalu sejuk, ia akan mengawal suhu badan kita ke paras normal, dan begitu juga sebaliknya. Jadi walaupun PB ni melekat je kat badan tapi kita tetap akan rasa selesa, malahan lebih selesa daripada semasa kita pakai pakaian dalam yang biasa. Memang akan rasa lebih secure dengan Premium Beautiful.

Apa pula fungsi Far Infrared Rays (F.I.R)?


Far Infrared Rays (F.I.R) merupakan suatu sinar yang akan meresap ke dalam badan kita, untuk bertindakbalas dengan saluran darah kita. Bila saluran darah kita terdedah kepada F.I.R, saluran akan mengembang dan melancarkan lagi peredaran darah ke seluruh badan.
Dengan peredaran darah yang lancar, sistem di dalam badan kita pun akan lebih lancar, masalah kesihatan pun akan dapat diperbaiki dan diatasi.

Oleh sebab itulah ramai yang menggunakan Premium Beautiful sebagai Set Berpantang kerana amat berkesan dalam membantu proses pemulihan selepas bersalin. Struktur PB yang unik dapat membantu mengembalikan saiz rahim kepada saiz asal & menetapkan kedudukan rahim pada kedudukan yang sepatutnya dan bersedia untuk proses persenyawaan yang seterusnya.
F.I.R juga menjadi penyebab kenapa Premium Beautiful dipanggil Korset Anti-Kanser, kerana kesan daripada kelancaran peredaran darah dalam badan dan penyerapan toksin daripada badan.

American Chiropractic Association pula untuk apa ya?


American Chiropractic Association adalah sebuah Pertubuhan Pakar Tulang Dunia. Apa yang dibuktikan oleh mereka adalah Premium Beautiful mempunyai fungsi unik untuk menyembuhkan segala masalah yang berkaitan dengan tulang belakang seperti bongkok, slip disc, dan postur badan yang tidak betul. Mungkin masalah ini tidak serius bagi sesiapa yang tidak mengalaminya tetapi amat siksa buat pesakit yang menanggungnya sendiri.
Dengan pemakaian set Premium Beautiful, struktur tubuh akan diperbetulkan dengan segera, postur badan akan ditetapkan pada keadaan yang sepatutnya, dan tulang belakang akan tetap pada kedudukan yang ideal bagi seorang manusia. Jadi masalah bongkok disebabkan duduk pada masa yang lama di dalam pejabat akan dapat diatasi.

Saya tertarik dengan kuasa regangan 360darjah. Apa kelebihan pada Premium Beautiful yang lebih daripada korset-korset lain?


Kuasa regangan 360darjah merujuk kembali kepada struktur yang disediakan pada set Premium Beautiful, iaitu fabrik yang lembut, dan tetulang yang tidak akan memaksa si pemakai menjadi robot apabila mengenakan set ini.
Tidak dinafikan, Premium Beautiful akan lebih selesa apabila dipakai sewaktu melakukan senaman dan aktiviti seharian. Malahan telah dapat dibuktikan betapa fleksibel Premium Beautiful apabila dipakai sewaktu mendaki gunung dengan selesa.

Rasanya dah cukup untuk menerangkan kenapa Premium Beautiful ini di sebut-sebut sebagai Korset Terbaik Sepanjang Zaman, kerana Kualitinya, Rekaannya, dan Jaminannya yang tidak dapat diatasi oleh korset-korset lain di dunia dengan harganya yang lebih ekonomi, tanpa membebankan sesiapa yang mementingkan kesihatan daripada segalanya.

Sebarang pertanyaa boleh hubungi @ Whatsapp

PB Expert
0145002339

Jumpa lagi di posting yang akan datang. 



****************************************


Sedar tak sedar tinggal 2 minggu je lagi untuk kita menjalani ibadah Puasa di bulan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga kita dapat sama-sama manfaatkan kedatangan bulan mulia ini dalam hidup kita kerana tidak pasti lagi kita akan menemui Ramadhan pada tahun hadapan. Selamat Hari Raya daripada kami Premium Beautiful Expert TLC.



Sepanjang Ramadhan tahun ni, saya telah berbesar hati untuk buat Promosi Premium Beautiful Ramadhan/Raya 2016 untuk semua wanita / lelaki di Malaysia & luar negara kerana dengan niat untuk bantu semua orang jaga kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman.

Dan hasilnya amat-amat memberangsangkan kerana ramai sangat wanita-wanita di Malaysia ni nak sangat kelihatan kurus, bergaya dengan Premium Beautiful body shaping ni.


Ini merupakan antara customer saya yang bertanya tentang Premium Beautiful untuk mengangkat kembali pinggul kerana beliau rasa sedikit jatuh selepas melahirkan anak. Jadi saya amat berbesar hati untuk membantu. Walaupun saya berada di Kelantan tapi tak menghalang saya untuk deliver Korset Kesihatan ini kepada customer di Shah Alam dengan harga promosi yang tak pernah dibuat oleh sesiapa.



Ini pula pertanyaan customer saya yang teringin untuk dapat kembali bentuk badan yang langsing. Ye la bila berbuka puasa tak ingat dunia, banyak spare part yang akan keluar. Tapi jangan risau, dengan Premium Beautiful Instant Shaping ini, semua tu akan boleh cover semula walaupun dalam masa yang singkat. 


Kami Premium Beautiful Expert memang selalu jumpa dengan customer yang mempunyai masalah yang sama. Beliau sebenarnya tak tahu berkenaan promosi yang saya buat untuk set Premium Beautiful ni, tapi saya memang kongsikan juga dengan beliau.



Customer saya yang ni nun jauh dari Sarawak. Nyaris-nyaris saya nak masuk tidur, terdengar whatsapp di telefon saya. 
Terus mata saya tak terasa nak tidur sebab saya sebagai PB Expert, sentiasa bersemangat untuk kongsikan kebaikan Premium Beautiful sebagai ejen kesihatan dan kecantikan dalaman. Tambahan pula beliau terus excited bila saya info berkenaan harga Promosi Premium Beautiful yang saya jalankan sepanjang Ramadhan ni.
Terus saja beliau bagi ukuran dan transfer bayaran ke akaun saya.

Nampak kan, bila seseorang dah tahu kelebihan Premium Beautiful, tak ada cakap banyak dah, terus saja bayar kerana tiada yang lebih bernilai daripada kesihatan yang Allah s.w.t kurniakan pada kita.

Ini merupakan sebahagian daripada customer saya kerana jika saya nak kongsikan semua, alamatnya tak siap la kuih raya saya nanti.




Apa pun saya mengucapkan terima kasih kerana sudi singgah di blog saya dan PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2016 masih berjalan.
Jadi cepat-cepat lah grab untuk bergaya dan sihat di Rari Raya nanti.


Hubungi 
PB Expert
0145002339

********************************

BILA PUSA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL




Ada orang ingat, bila ‪#‎Puasa‬ je memang akan kurus.
Tapi bila tengok balik, tak ‪#‎Kurus‬ pun, bahkan ada lagi naik sampai tak muat baju raya.


Tahniah akak 😎😎😎😎
 
Berpuasa dengan ‪#‎PremiumBeautiful‬ memang menakjubkan sebab ‪#‎TahanLapar‬, ‪#‎BadanKemas‬, ‪#‎LemakTersusun‬ dan paling penting NAMPAK KURUS🙌🙌🙌🙌🙌


Diri sendiri pun tak perasan perubahan badan, tapi bila tunjuk gambar sebelum & selepas ni, MELOMPAT akak ni gembira sangat!!!!

#‎SarungPercuma‬ 👍👍👍👍👍
0196703896 • 0145002339


‪#‎KorsetKesihatan‬ ‪#‎Bengkung‬ ‪#‎berpantang‬ ‪#‎KorsetAjaib‬ ‪#‎SENGGUGUT‬ ‪#‎GASTRIK‬ ‪#‎Keguguran‬ ‪#‎Cyst‬ ‪#‎Fibroid‬ ‪#‎Slipdisc‬ ‪#‎BreastCancer‬ ‪#‎BodyShaping‬


****************************************

PREMIUM BEAUTIFUL BANYAKKAN SUSU IBU



ALLAHUAKBAR...

Ini bukan daripada #Testimoni orang lain, tapi testimoni sendiri, pengalaman sendiri dan saya memang berbesar hati sangat untuk kongsi dengan ibu-ibu, bapa-bapa & bakal #Parents semua...

Hari pertama selepas baby #Safiya dilahirkan, anak saya terpaksa dimasukkan di wad kanak-kanak disebabkan ada perkara yang pihak hospital perlu pantau.
Jadi isteri tak sempat menyusukan Safiya.
Di dibekalkan dengan susu botol di wad tersebut.

Hari keesokannya, Alhamdulillah isteri & Safiya dibenarkan #discharge memandangkan semuanya baik-baik & normal.
Kami memutuskan untuk permulaan pantang di rumah saya.

Masalah timbul bila Safiya lapar & susu badan isteri tak nak keluar.
Dah puas dipicit, pun tak nak keluar juga.
Ibu bapa mana yang tak kasihan bila anak yang berumur 1 hari menangis tak henti sebab lapar kan???

Nak tak nak terpaksa juga saya beli susu formula, cuba bagi pada Safiya & Alhamdulillah dia boleh minum susu tersebut.
Tapi apa yang kami perasan, dia tak ada berak pun selepas minum susu formula & memang kita sendiri risau sangat-sangat.

Isteri memang cuba sedaya upaya untuk keluarkan susu badan, tapi keluarnya memang terlampau sedikit.


"SAYANG, cuba awak pakai #LongBra #PremiumBeautiful tu. Mana tahu boleh bantu produce #SusuBadan awak". Spontan keluar pada mulut, suggest pada isteri.

Walaupun isteri takut-takut nak pakai, tapi beliau kuatkan semangat & pakai juga LongBra mengikut cara yang mentor sarankan.

Dan

ALHAMDULILLAH,
Dengan kuasa Allah s.w.t.

Susu badan isteri saya memang cepat je penuh & memang Safiya pun boleh menyusu, sampai dia kenyang.

Tak cukup dengan tu, susu badan isteri saya perlu di-pam sebab keluarnya tak henti-henti.

Alhamdulillah syukur sebab sebelum ni kami memang berbekalkan testimoni daripada #customer saja, tapi sekarang, dapat rasa sendiri apa yang pengguna-pengguna tegar #BengkungModen kat luar sana.
   

Semuanya memang kuasa Allah s.w.t.
Tapi jika kita tak cuba cari jalan untuk #IKHTIAR, jalan penyelesaian memang susah untuk kita capai.
Pada ibu-ibu yang tak yakin untuk fully breastfeed, nasihat kami,
**Niat dari awal untuk menyusukan anak sepenuhnya dengan susu badan
**Jangan pasang niau untuk guna susu formula
**Jangan terpengaruh dengan kata-kata orang lain 
In Shaa Allah memang susu badan akan keluar.
Jangan cepat berputus asa
Jangan cepat mengalah.
Boleh hubungi kami untuk perkongsian pengalaman.
Cik Yaya | 0196703896
Paidi Hasan | 0145002339

***********************************

KELEBIHAN LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Antara kelebihan yang kita boleh dapat bila pakai Long Bra Premium Beautiful ni.

👉 Mengelakkan bengkak susu
👉 Mengelakkan payudara berdarah
👉 Menyokong payudara besar
👉 Menggalakkan pertumbuhN payudara kecil
👉 Merangsang pengeluaran susu ibu
👉 Mengelakkan gastrik


KELEBIHAN WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL




Apa yang menjadi kelebihan #Bengkung aka #WaistNipper #PremiumBeautiful ni berbanding bengkung yang ada kat luar sana ya???

Ok lah jom saya cerita.
Tapi saya bagi dalam bentuk point ya, senang nak baca nanti.

👉 Mempunyai 7 tetulang untuk support tulang belakang.
👉 Membantu dalam masalah tulang belakang
👉 #Bongkok
👉 #Slipdisc
👉 #Scoliosis
👉 #SakitPinggang
👉 Membantu mengalihkan lemak terkumpul ke bahagian badan yang sepatutnya.
👉 Menghasilkan bentuk badan yang ideal.
👉 Amat membantu bagi wanita yang baru #bersalin dan dalam #berpantang

Untuk pengetahuan semua, lelaki pun boleh guna tau Waist Nipper ni untuk penjagaan #TulangBelakang dan elakkan #PerutBuncit.

Untuk testimoni boleh tengok di #TsunamiPB.

🙋 Nak tanya???
🙋 Nak order???
🙋 Nak ukur???
🙋 Nak Free Fitting???
🙋 Nak Free Testing???
🙋 Nak pakai Free???

014-5002339 💖 019-6703896

In Shaa Allah saya nak bantu semua tau...😊😊😊😊

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulMurah #PBShahAlam #PBkelantan #PBSungaiBuloh #PBDamansara #PBBandarUtama #PBKepong #PBMontKiara #PBPuchong #PBBukitJelutong

 **************************************************



Ramainya yang hadir pada Kursus Premium Beautiful Expert ni ðŸ˜ąðŸ˜ąðŸ˜ąðŸ˜ą
Semuanya ejen Premium Beautiful ke???

Iya la, semua ni bukan saja ejen Premium Beautiful yang biasa-biasa, tapi ejen Premium Beautiful Terlatih yang dah didedahkan dengan detail berkenaan kepentingan Premium Beautiful pada Kesihatan & Kecantikan tubuh badan kita.

Kenapa perlu sangat dapatkan Premium Beautiful daripada Ejen yang Terlatih???


Sebabnya alang-alang kita nak beli sesuatu yang berkualiti tinggi, kita mesti nakkan ilmu yang betul berkenaan set Premium Beautiful yang kita beli.

Tak mahu lah nanti TAK SELESA pakai sebab SALAH SAIZ.
BENTUK BADAN jadi pelik sebab SALAH UKUR.
Pakai TAK ADA KESAN sebab tak diajar CARA PAKAI YANG BETUL.
Set yang rosak DIBUANG disebabkan tak dijelaskan detail berkenaan LIFETIME WARRANTY
Terpaksa beli SET BARU disebabkan TAK ADA GUIDE pemakaian yang betul.
Tetipu sebab diberi SET TIRUAN.
Ejen TAK DAPAT DIHUBUNGI.

dan banyak lagi kes yang kami dapat daripada customer berkenaan Premium Beautiful mereka.




Oleh sebab itu lah, pentingnya untuk dapatkan set Premium Beautiful 
daripada EJEN SAH YANG TERLATIH untuk 
memudahkan urusan kita pada masa hadapan.

Untuk tahu lebih lanjut berkenaan Premium Beautiful 
boleh hubungi no di bawah.

014-5002339 | 019-6703896


Pada yang nak tahu bagaimana boleh jana Pendapatan Sampingan dan Pendapatan Tetap mencecah 5-angka sebulan HANYA dengan Premium Beautiful, boleh tinggalkan komen @ hubungi nombor di bawah.

014-5002339 | 019-6703896



KALAU PREMIUM BEAUTIFUL AGENT ANDA TAK ADA CERTIFICATE NI, JANGAN BELI!!!!


#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertMasteringCourse
#CDPbyTLC
#PremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulSelangor
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulSungaiBuloh
#PremiumBeautifulDamansara
#PremiumBeautifulGombak
#PremiumBeautifulPuchong
#AgentPremiumBeautiful 


***********************************************

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUl TERBAIK-TESTIMONI SENDIRI


Sebelum ni selalu juga dapat komen yang cakap Pai & Yaya guna testimoni orang lain yang entah sahih ke tak.

Sekarang ni nak info, tunjuk testimoni sendiri Yaya sebelum & selepas #Bersalin. #Berpantang guna #PremiumBeautiful. 
Memang sendiri akan cakap, WOW SEDAPNYA bila SARUNG PB ni.

Sebabnya semua yang longgar-longgar dah dikemaskan dengan Premium Beautiful.
Paling penting sebab dalam proses Berpantang ni lah, badan kita akan mudah sangat Back To Normal, bahkan lebih cantik daripada sebelumnya.

Boleh contact salah seorang pun ok, in Shaa Allah boleh share.

019-6703896 | Cik Yaya
014-5002339 | Paidi Hasan

Psssttt!!!
Sehingga 31 Oktober 2016 ni, ada #PromosiPB #DiskaunPB #Meletop tau... 😎😎😎😎😎

Kalau nak tahu lebih lanjut boleh la singgah kat sini sekejap ya 
Klik Link ---> http://www.paidihasan.com/p/premium-beautiful.html?m=1

#PBShahAlam #PBKlang #PBKepong #PBRawang #PBSungaiBuloh #PBDamansara #AgentPB #PBKelantan #PBPenang #PBKuantan #PBSabah #PbSarawak
#Bongkok #Slipdisc #Senggugut #Cyst #Fibroid #Gastrik #PerutBuncit #PBMurah

 *******************************************

PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL, 
CONVERT JADI PAKAR ALIH LEMAK





Dulu Suhaida Che Yahya, aka Cik Yaya cuma nak guna Premium Beautiful sekadar untuk baiki bentuk badan beliau, disebabkan agak keterlaluan tidak menepati cita rasa diri sendiri.
Wanita mana yang tak nak ada badan yang cantik dan lawa kan.

Sebelum jumpa dengan Premium Beautiful ni,
Boleh dikatakan semua jenis Pil Kurus, Jamu Mak Dara, Jamu Anak Dara, segala supplement, korset, bengkung, set pembentukan badan yang beliau dah ambil.
Boleh dikatakan duit biasiswa JPA habis ke arah benda-benda tersebut saja.
Kesan sampingan tak perlu cerita lah, memang banyak sangat yang tak baik jadi pada beliau.



Pertama kali terbaca berkenaan Premium Beutiful bila Cik Yaya terbaca blog Ratu Premium Beautiful Malaysia, Salleha Roslan di www.SallehaRoslan.com
Oleh kerana harganya agak tinggi dan masa tu Cik Yaya masih lagi belajar, jadi agak keberatan la juga.
Tapi bila seminggu beliau tak dapat tidur, beliau mengambil keputusan untuk dapatkan juga set Bengkung Moden Premium Beautiful ni secara Ansuran.

Alhamdulillah, pertama kali sarung Korset Ajaib Premium Beautiful ni,
Terus rasa aura kehebatan yang ada dalam PB ni. Darah-darah dalam badan mengalir laju, badan pun rasa "warm" dan badan rasa "kemas" sangat-sangat.
Yang paling penting (bagi wanita), bentuk badan yang diingini terus dapat walaupun baru sarung dalam masa 5 minit.
Saat tu memang perasaan tak dapat digambarkan, tambahan pula Premium Beautiful ni amat amat amat selesa dan tak rasa lemas pun. Bersesuaian dengan saiz Yaya.

Bila dah rasa sendiri kehebatan Premium Beautiful ni, memang lah rasa nak cerita pengalaman pada semua orang.
Disebabkan amat-amat puas hati dengan tekstur fabrik dan reka bentuk PB ni.

Sebulan selepas guna Premium Beautiful, dari situ lah bermulanya cerita Cik Yaya Premium Beautiful Expert mengorak langkah menuju puncak berbekalkan tunjuk ajar dan bimbingan daripada mentor-mentor hebat di Top Leaders Circle (TLC).



Suhaida Che Yahya aka Cik Yaya mula menceburkan diri sebagai usahawan Premium Beautiful bersama TLC sejak beliau bergelar "student" lagi.
Dan apabila habis belajar, beliau terus ambil peluang untuk jadi usahawan sepenuh masa.

"Bagi saya, bukanlah saya nak kejar keuntungan semata-mata, tapi saya lebih kepada nak kongsikan pengalaman dan kebaikan Premium Beautiful ni kepada semua wanita, dan suami di luar sana," - Suhaida Che Yahya

Alhamdulillah, sehingga hari ni, sudah ramai wanita di luar sana yang dapat beliau bantu dan kebanyakan daripadanya mengalami pelbagai masalah kesihatan.

Macam mana pula Premium Beautiful ni boleh bantu dari segi kesihatan???



Memang ternyata boleh bantu dan Cik Yaya sendiri pun boleh jadi Live Testimoni kerana beliau dulu ada masalah gastrik yang agak teruk.
Alhamdulillah bila sarung Premium Beautiful, masalah tersebut hilang sedikit demi sedikit.

Pelbagai lagi masalah dalaman wanita yang dapat dirawat bila menjadikan Premium Beautiful sebagai alternatif dalam meningkatkan tahap kesihatan kita.

Sekarang, Suhaida Che Yahya pun dah melahirkan ramai usahawan yang mempunyai impian yang sama seperti beliau.
Di mana semuanya akan diberi tunjuk ajar dan bimbingan yang penuh daripada beliau dan mentor-mentor yang telah terbukti berjaya sebagai PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT.



Sebarang info boleh hubungi beliau

Suhaida Che Yahya
019-6703896

www.SuhaidaCheYahya.com

#PremiumBeautiful #UsahawanMuda #PremiumBeautifulMalaysia #PremiumBeautifulExpert #TopleadersCircle #PBSelangor #PBMalaysia #PBKelantan #PakarPB

**********************************


PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL 
SEHINGGA 31 MAC 2017 
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 


SIAPA YANG SESUAI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL NI?

Kalau nak tahu, #PB ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat.
Untuk wanita ibuberpantang, ibubersalin,student, nenek, even, lelaki pun boleh guna #korsetajaib ni tau. 
Memang dah ramai yang guna PB untuk #kempiskanperut & juga sebagai ejen penjagaan #kesihatan tubuh badan di samping meningkatkan #kecantikan.

Yaya nak sangat share dengan semua tau.
Bukan selalu ada promosi untuk PB ni.

0196703896 | 014-5002339
 www.suhaidacheyahya.com

#PBMurah #PBAnsuran #KorsetKesihatan #SetBerpantang #setbersalin #AgentPBPuncakAlam #PBSungaiBuloh #PBShahAlam #PBPuchong #PBBukitJelutong #PBPutrajaya #PBAmpang #PBKepong #PBWangsaMaju #Pbkelantan #PbSarawak #PromosiPB #PBBrunei #pbkuantan #pbmelaka #pbLelong

**************************************************************** 


 



 

1 comment:

  1. Premium Beautiful Murah
    Premium Beautiful Raya
    Premium Beautiful Tiruan
    Premium Beautiful 2017

    ReplyDelete