Sunday, January 14, 2018

BAGAIMANA NAK JADI AGENT SAH / PENGEDAR SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM)


Assalamualaikum semua.
Hari ni Paidi nak cerita macam mana ya sebenarnya kalau kita nak jadi agent sah atau pengedar sah Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dan apa pula Kelebihan yang kita akan dapat kalau dah bergelar agent sah SHOM.

FIRST SEKALI APA YANG KITA PERLU BUAT?

Untuk jadi agent sah, perlu lah daftar ahli SHOM terlebih dahulu.
Berapa tu nak kena daftar ahli?
Mahal ke tak? Tak lah, cuma RM50 je untuk tahun pertama dan RM35 untuk renew keahlian setiap tahun selepas tu.




Apa yang kita dapat bila dah daftar ahli SHOM ni?
Nanti bila dah register, first sekali akan dapat nombor ahli untuk login pada Online System SHOM.
Kat dalam tu nanti boleh download Soft Copy Starter Kit dan juga Soft Copy Produk Katalog yang paling Latest.


Jadi cara ni memang paling sesuai lah pada semua yang nak jadi @ memang dah jadi pengguan tegar Produk SHOM ni. Baik untuk kegunaan sendiri dan keluarga, ATAU yang berminat untuk mula bisnes Online @ Offline.

Mulai 2018 ni, setiap yang daftar ahli SHOM akan dapat Free Gift Marine Essence Body Wash yang bernilai RM38 tau. Jadi daftar-daftar je terus dah dapat stock. Best tak?
Mesti lah best kan.


 

Ada juga option pada yang nak dapatkan Hard Copy Starter Kit & Katalog Produk, perlu daftar pada mana-mana stokis dengan bayaran RM80, dan akan terima Hard Copy Starter Kit & Katalog Produk serta merta. Memang lawa sangat tau Hard Copy kedua-dua nya ni. Paidi tengok sekali je, terus jatuh cinta pandang pertama tau.

Perhatian : Bila kita dah berdaftar dengan SHOM, kita akan sentiasa tertakluk pada segala peraturan syarikat Sahajidah hai-O Marketing Sdn. Bhd. & juga DSAM (Direct Selling Association of Malaysia).

KENAPA NAK KENA DAFTAR SEBAGAI AHLI SHOM?

Kalau nak tahu kan, pendaftaran Ahli SHOM ni penting tau untuk mudahkan urusan SHOM, untuk sampaikan penyata income kita dan boleh diguna pakai untuk declare pendapatan tahunan kita sebagai usahawan Sahajidah Hai-O Marketing (tak mengira bisnes Online @ Offline).

Paling penting, pendaftaran ahli SHOM sangat perlu untuk SHOM masukkan bonus bulanan direct pada akaun usahawan @ pengedar @ ahli SHOM mengikut bonus pencapaian masing-masing.
Kalau tak daftar ahli SHOM, kat mana SHOM nak bank in bonus you olls kan. Takkan la ke akaun Paidi pula kan. 😋😋😋

Tapi untuk Pendaftaran Ahli SHOM memang perlu la hubungi Paidi tau , untuk Paidi mudahkan lagi proses pendaftaran ahli SHOM nanti.




APA SEBENARNYA KELEBIHAN DAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SHOM?

Kalau kita ni memang dah jadi pengguna produk SHOM & sangat jatuh cinta dah, memang Paidi sarankan untuk daftar Ahli / Pengedar / Agent SHOM ni.
Sebab apa tau?
Sebab kalau daftar ahli sekadar untuk kegunaan sendiri pun dah boleh jimatkan kos perbelanjaan produk sehingga 20% setiap produk. 
Dan tak lupa juga SHOM akan bagi BONUS TUNAI / CASH pada yang layak pada bulan berikutnya. 
Sangat-sangat untung la kan. 
Diskaun pun Dapat. 
Income pun Dapat.

Bagi yang berminat nak tambah pendapatan dengan menjadi SHOM Distributor secara Online & offline, uools boleh dapatkan apa-apa jua produk SHOM daripada Stokis/HQ/Online System paling minimum 200BV, atau sekitar RM450 (bergantung pada produk).
Lepas tu, jangan la pula rasa lost, tak tahu nak buat apa.

Sebab nya Paidi yang akan bimbing uolls, kongsikan ilmu yang Paidi ada untuk uolls mulakan bisnes SHOM ni sampai betul-betul berjaya dapat income yang uolls nak.
Kita buat sama-sama tau.


APA SPECIAL TREATMENT BILA DAFTAR AHLI / PENGEDAR SHOM?

  • Mula dengan Modal yang sangat Rendah.
  • Dapat berjimat sehingga 20% bila beli produk dengan harga ahli.
  • Sentiasa ada promosi dari SHOM yang akan beri lebih lagi penjimatan pada ahli SHOM bila beli produk.
  • Berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan dan mengumpul Mata (point) walaupun hanya menggunakan Produk SHOM untuk diri sendiri.
  • Juga dapat menjana pendapatan sampingan walaupun hanya berniaga secara Part-Time.
  • Tidak perlukan modal yang besar untuk simpan stok.
  • Tak wajib pun untuk maintain sales @ point, tapi bonus bulanan bergantung pada sales @ point.
    (Tak ada paksaan tau, tapi kalau dapat kumpul point tinggi lagi banyak la bonus uools😊😊😊).
  • Tak wajib juga menaja. Kita cuma banyakkan sharing kelebihan produk untuk tarik minat lebih ramai lagi pengguna untuk daftar ahli SHOM.
    Makin ramai pengguna yang berdaftar, makin besar bonus bulanan kita tau. Jadi sentiasa lah kita sharing kelebihan produk pada semua orang sekeliling kita ya.
  •  Paling best, kita berniaga ni tak perlukan kedai pun. Kita cuma jalankan bisnes melalui Online, dan customer pun memang selalu cari produk melalui Online. Jadi mudah sangat lah kita nak share pada semua kan.
  • Produk SHOM pula memang produk yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan, jadi memang lah jadi salah satu sebab mengapa Produk SHOM ni selalu dapat permintaan dan senang sangat nak jual kan.




Ni benefit yang biasa-biasa je tau. Kalau Paidi cerita Untung Runcit, bonus biasa ni pun dah best.
Bonus Extra kat bawah ni confirm lagi best.
Jom Paidi cerita lagi.


  1. BONUS PRESTASI : Bonus daripada jualan personal dan juga bonus kepimpinan yang dianugerahkan oleh SHOM setiap bulan.
    (Bonus sehingga 41%).
  2. BONUS PERKEMBANGAN KUMPULAN : Bonus dari SHOM bila berjaya mengembangkan kumpulan.
    (Bonus sehingga 15%).
  3. BONUS TABUNG KERETA : Bonus untuk memiliki kereta idaman apabila mencapai syarat yang ditetapkan oleh SHOM.
    (Bonus sehingga 3%).
  4. BONUS PEMISAH CDM : Bonus apabila dapat melahirkan rakan kongsi yang mencapai pangkat paling tinggi (CDM).
    (Bonus sehingga 3%).
  5. BONUS WAWASAN : Apabila dapat melahirkan 6 pemimpin dalam kumpulan mengikut syarat yang ditetapkan oleh SHOM.
    (Bonus sehingga 5%)
  6. Insentif Perlancongan Percuma ke Luar Negara sebanyak 2 kali setahun.
  7. Majlis Pengiktirafan yang gilang gemilang. Hanya di SHOM.


Dalam bisnes bersama SHOM ni, semuanya dah disediakan tau.
Daripada penyelidikan untuk perkembangan produk yang terbaik, hingga lah Ilmu yang akan kita gunakan setiap masa dalam proses untuk menjadi Usahawan SHOM yang berjaya.

Jangan tak percaya tau, kami semua cuma guna Teknik Marketing yang Percuma (FCM), dan tak ada pun yang berbayar.
Jadi kalau nak keluarkan modal, boleh fokus modal tu untuk produk sahaja.
Dan macam mana nak guna media social pun kita ada sifu yang akan guide dari Zero to Hero.


Dengan SHOM juga, uolls pun akan dapat macam ni tau :-


"PERSONAL COACHING ONE-TO-ONE"
Ni kami Personal Coaching dengan Mentor yang dah banyak pengalaman bisnes dan siap
dapat genggam market oversea tau dengan FCM je. Income pun dah 5 angka dah



 "FREE COST MARKETING GUNA SOCIAL MEDIA"
 


"SPECIAL PRODUCT COURSE DARI SHOM"
Kami semua dah diiktiraf sebagai No1 Certified Premium Beautiful Expert tau.
Siap dah ada Premium Beautiful Certificate ni.

Harapnya, apa yang Paidi terangkan ni dapat la beri benefit pada uolls berkenaan apa kelebihan yang uolls boleh dapat dan bezanya antara jadi Pengguna Produk SHOM vs Pengguna Produk SHOM Berdaftar.
Banyak sangat bezanya kan.


Jadi uolls yang nak jadi Agent/Pengedar/Ahli seperti yang Paidi ceritakan kat atas, boleh la hubungi Paidi. 
Kalau uolls memang ready nak belajar, Paidi memang dah excited nak download segala ilmu yang Paidi ada pada uolls semua tau.
Jangan la pula nanti main tarik tali, kejap nak kejap tak nak. Paidi ni besar tau kalau nak main tarik tali dengan uolls. 😓😓😓
Rugi tau kalau tak rebut apa yang ada ni. 

Jom sama-sama kita bantu diri, bantu keluarga, dan juga masyarakat untuk dapatkan kehidupan yang lebih baik dengan SHOM.
In Shaa Allah
 




Suhaida Che Yahya | 0195252028 | 0145002339


No comments:

Post a Comment