Saturday, June 18, 2016

PROMOSI MELETUP PREMIUM BEAUTIFUL HARI RAYA 2016


Sedar tak sedar tinggal 2 minggu je lagi untuk kita menjalani ibadah Puasa di bulan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga kita dapat sama-sama manfaatkan kedatangan bulan mulia ini dalam hidup kita kerana tidak pasti lagi kita akan menemui Ramadhan pada tahun hadapan. Selamat Hari Raya daripada kami Premium Beautiful Expert TLC.Sepanjang Ramadhan tahun ni, saya telah berbesar hati untuk buat Promosi Premium Beautiful Ramadhan/Raya 2016 untuk semua wanita / lelaki di Malaysia & luar negara kerana dengan niat untuk bantu semua orang jaga kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman.

Dan hasilnya amat-amat memberangsangkan kerana ramai sangat wanita-wanita di Malaysia ni nak sangat kelihatan kurus, bergaya dengan Premium Beautiful body shaping ni.


Ini merupakan antara customer saya yang bertanya tentang Premium Beautiful untuk mengangkat kembali pinggul kerana beliau rasa sedikit jatuh selepas melahirkan anak. Jadi saya amat berbesar hati untuk membantu. Walaupun saya berada di Kelantan tapi tak menghalang saya untuk deliver Korset Kesihatan ini kepada customer di Shah Alam dengan harga promosi yang tak pernah dibuat oleh sesiapa.Ini pula pertanyaan customer saya yang teringin untuk dapat kembali bentuk badan yang langsing. Ye la bila berbuka puasa tak ingat dunia, banyak spare part yang akan keluar. Tapi jangan risau, dengan Premium Beautiful Instant Shaping ini, semua tu akan boleh cover semula walaupun dalam masa yang singkat. 


Kami Premium Beautiful Expert memang selalu jumpa dengan customer yang mempunyai masalah yang sama. Beliau sebenarnya tak tahu berkenaan promosi yang saya buat untuk set Premium Beautiful ni, tapi saya memang kongsikan juga dengan beliau.Customer saya yang ni nun jauh dari Sarawak. Nyaris-nyaris saya nak masuk tidur, terdengar whatsapp di telefon saya. 
Terus mata saya tak terasa nak tidur sebab saya sebagai PB Expert, sentiasa bersemangat untuk kongsikan kebaikan Premium Beautiful sebagai ejen kesihatan dan kecantikan dalaman. Tambahan pula beliau terus excited bila saya info berkenaan harga Promosi Premium Beautiful yang saya jalankan sepanjang Ramadhan ni.
Terus saja beliau bagi ukuran dan transfer bayaran ke akaun saya.

Nampak kan, bila seseorang dah tahu kelebihan Premium Beautiful, tak ada cakap banyak dah, terus saja bayar kerana tiada yang lebih bernilai daripada kesihatan yang Allah s.w.t kurniakan pada kita.

Ini merupakan sebahagian daripada customer saya kerana jika saya nak kongsikan semua, alamatnya tak siap la kuih raya saya nanti.
Apa pun saya mengucapkan terima kasih kerana sudi singgah di blog saya dan PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2016 masih berjalan.
Jadi cepat-cepat lah grab untuk bergaya dan sihat di Rari Raya nanti.


Hubungi 
PB Expert
0145002339

No comments:

Post a Comment