Saturday, June 18, 2016

NAK KURUS DI HARI RAYA???


Bismillahirrahmanirrahim...

Rasanya lama sangat saya tak dapat update entry pada blog saya ni kan. Apakan daya musim perayaan memang amat sibuk bagi kami Premium Beautiful Expert untuk memenuhi permintaan pelanggan yang tak pernah putus. 


Antaranya adalah yang nak pasang body cantik untuk Hari Raya AidilFitri, ada yang nak buat suprise untuk suami, ada yang nak tutup perut buncit supaya dapat pakai kebaya yang lawa-lawa, dan ada juga yang nak guna Korset Kesihatan Premium Beautiful sebagai ejen penjagaan kesihatan mereka.

Pendek kata macam-macam permintaan pelanggan yang perlu kami penuhi supaya semua berpuas hati dengan servis yang kami berikan. Kerana tanpa adanya customer yang sentiasa menyokong kami, maka Premium Beautiful Expert takkan ada lagi di bumi Malaysia ini.Mungkin ramai lagi yang tak tahu apa itu Premium Beautiful ni kan, dan kenapa kami daripada Top Leaders Circle (TLC) ni selalu digelar sebagai Premium Beautiful atau singkatannya PB Expert?

Buat yang baru nak mengenali Premium Beautiful (PB), PB merupakan satu-satunya Korset Kesihatan di dunia yang mendapat Anugerah Superbrand Malaysia, dilengkapi dengan Jaminan Seumur Hidup, dibangunkan menggunakan teknologi daripada Jepun, Amerika Syarikat, Jerman, dan juga Taiwan. Struktur fabrik Akwatek & Akwadyne, di datangkan dengan fungsi Far Infrared Ray ( F.I.R ), mendapat Pengiktirafan daripada American Chiropractic Association, mempunyai kuasa regangan 360darjah, dan direkabentuk khas untuk 70% Kesihatan, dan 30% Kecantikan, serta 100% Keyakinan.

Apa pentingnya Superbrand ni kepada Premium Beautiful?


Anugerah Superbrand ini merupakan penanda aras tahap kualiti sesuatu produk, dan hanya produk yang terbaik, menepati ciri-ciri yang ditetapkan akan menerima penganugerahan tersebut. Jika Korset Premium Beautiful menerima Anugerah Superbrand, tiada lagi Korset lain yang akan menerima anugerah tersebut.

Apa pula yang dimaksudkan dengan Lifetime Warranty ini?


Lifetime Warranty atau dalam bahasa Melayu adalah Jaminan Seumur Hidup. Jaminan ini adalah merangkumi seluruh bahagian di dalam set Premium Beautiful ini. Maksudnya, set ini boleh dipakai sampai bila-bila tanpa perlu untuk dibuang jika terdapat kerosakan kerana set PB ini boleh dibaiki tanpa sebarang caj pada bila-bila masa. Jadi apa lah yang dirisaukan untuk melabur untuk kesihatan sekali seumur hidup.

Apa pula yang disebut Fabrik Akwatek & Akwadyne ni?


Fabrik akwatek akwadyne merupakan fabrik khas yang digunapakai untuk pakaian angkasawan dan juga untuk pakaian renang. Kena fabrik jenis ini menjadi pilihan dalam pembuatan Premium Beautiful? Kerana fabrik jenis ini mempunyai daya tarikan peluh yang kuat serta meruapkan kembali peluh tersebut ke udara. Fabrik ini juga mudah kering dibandingkan dengan fabrik lain. Selain itu, akwatek akwadyne ini dapat menstabilkan suhu dalam badan kita. Jika badan kita terlalu sejuk, ia akan mengawal suhu badan kita ke paras normal, dan begitu juga sebaliknya. Jadi walaupun PB ni melekat je kat badan tapi kita tetap akan rasa selesa, malahan lebih selesa daripada semasa kita pakai pakaian dalam yang biasa. Memang akan rasa lebih secure dengan Premium Beautiful.

Apa pula fungsi Far Infrared Rays (F.I.R)?


Far Infrared Rays (F.I.R) merupakan suatu sinar yang akan meresap ke dalam badan kita, untuk bertindakbalas dengan saluran darah kita. Bila saluran darah kita terdedah kepada F.I.R, saluran akan mengembang dan melancarkan lagi peredaran darah ke seluruh badan.
Dengan peredaran darah yang lancar, sistem di dalam badan kita pun akan lebih lancar, masalah kesihatan pun akan dapat diperbaiki dan diatasi.

Oleh sebab itulah ramai yang menggunakan Premium Beautiful sebagai Set Berpantang kerana amat berkesan dalam membantu proses pemulihan selepas bersalin. Struktur PB yang unik dapat membantu mengembalikan saiz rahim kepada saiz asal & menetapkan kedudukan rahim pada kedudukan yang sepatutnya dan bersedia untuk proses persenyawaan yang seterusnya.
F.I.R juga menjadi penyebab kenapa Premium Beautiful dipanggil Korset Anti-Kanser, kerana kesan daripada kelancaran peredaran darah dalam badan dan penyerapan toksin daripada badan.

American Chiropractic Association pula untuk apa ya?


American Chiropractic Association adalah sebuah Pertubuhan Pakar Tulang Dunia. Apa yang dibuktikan oleh mereka adalah Premium Beautiful mempunyai fungsi unik untuk menyembuhkan segala masalah yang berkaitan dengan tulang belakang seperti bongkok, slip disc, dan postur badan yang tidak betul. Mungkin masalah ini tidak serius bagi sesiapa yang tidak mengalaminya tetapi amat siksa buat pesakit yang menanggungnya sendiri.
Dengan pemakaian set Premium Beautiful, struktur tubuh akan diperbetulkan dengan segera, postur badan akan ditetapkan pada keadaan yang sepatutnya, dan tulang belakang akan tetap pada kedudukan yang ideal bagi seorang manusia. Jadi masalah bongkok disebabkan duduk pada masa yang lama di dalam pejabat akan dapat diatasi.

Saya tertarik dengan kuasa regangan 360darjah. Apa kelebihan pada Premium Beautiful yang lebih daripada korset-korset lain?


Kuasa regangan 360darjah merujuk kembali kepada struktur yang disediakan pada set Premium Beautiful, iaitu fabrik yang lembut, dan tetulang yang tidak akan memaksa si pemakai menjadi robot apabila mengenakan set ini.
Tidak dinafikan, Premium Beautiful akan lebih selesa apabila dipakai sewaktu melakukan senaman dan aktiviti seharian. Malahan telah dapat dibuktikan betapa fleksibel Premium Beautiful apabila dipakai sewaktu mendaki gunung dengan selesa.

Rasanya dah cukup untuk menerangkan kenapa Premium Beautiful ini di sebut-sebut sebagai Korset Terbaik Sepanjang Zaman, kerana Kualitinya, Rekaannya, dan Jaminannya yang tidak dapat diatasi oleh korset-korset lain di dunia dengan harganya yang lebih ekonomi, tanpa membebankan sesiapa yang mementingkan kesihatan daripada segalanya.

Sebarang pertanyaa boleh hubungi @ Whatsapp

PB Expert
0145002339

Jumpa lagi di posting yang akan datang ya .

No comments:

Post a Comment