Friday, January 15, 2016

PREMIUM BEAUTIFUL MASKULIN : RAWAT SLIPDICS DENGAN WAIST NIPPER

Assalamualaikum w.b.t
Hari ni pagi-pagi lagi saya dapat WhatsApp dari kawan sekolah,
sebab beliau nak dapatkan khidmat urut tradisional dari ayah saya berkenaan masalah tulang belakang yang beliau baru tahu.
Jadi doktor dah bagi nasihat supaya rawat secepat mungkin sebab tulang belakang merupakan organ paling penting untuk seluruh tubuh kita.
Jadi kalau nak berurut pun memang kena urut mengikut cara urutan pesakit slip-disc.
Gambar-gambar di atas menunjukkan contoh-contoh masalah slip disc yang berlaku di seluruh dunia, dan sering berlaku pada orang sekeliling kita. Cuma ada yang mendiamkan diri kerana persepsi masyarakat menganggap cuma sakit belakang biasa.
 Tetapi kesannya memang amat besar untuk masa hadapan nanti.


 Ramai juga yang tanya, macam mana hanya dengan pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni, boleh bantu dalam penjagaan tulang belakang kita?
 Iya lah kan, bukan ada inject apa pun kan.
Lagipun cuma pakai dari luar jer. Untuk pengetahuan, saya nak cerita juga walaupun akak-akak, abang-abang semua tak nak dengar.
Setiap daripada bahagian-bahagian Premium Beautiful ni dah dianugerahkan dengan Anugerah Superbrand-menjadikan Premium Beautiful sebagai set pembentukan yang terbaik di samping kegunaannya sebagai satu-satunya Korset Kesihatan di Malaysia & di Dunia.
 Dan Waist Nipper pula telah diiktiraf oleh 
American Chiropractic Association 
atau lebih mudah dikenali sebagai 
Pakar Tulang Sedunia 
sebagai agent penjagaan tulang belakang terbaik di dunia disebabkan oleh rekabentuk, spesifikasinya yang telah terbukti menjaga kesihatan tulang belakang yang menyeluruh di samping fungsi Far InfraRed Rays (F.I.R) yang memberikan impak yang terbaik dalam proses penyembuhan tersebut. Dalam masa yang sama, Waist Nipper juga memang terbaik untuk membetulkan postur badan yang bongkok, terutamanya yang bekerja di pejabat lebih 8 jam sehari di depan komputer. Sangat terdedah kepada masalah bongkok.

 Beliau merupakan seorang Penyarah di Universiti di Terengganu.
Beliau merupakan salah seorang pesakit Slip Disc yang menderita kesan sampingan selama 6 tahun selepas kemalangan sehinggakan digelarkan oleh pelajar-pelajar sebagai Pensyarah Robot kerana pergerakan beliau amat terbantut disebabkan oleh slip disc.

Tetapi setelah mengenakan 1 set penuh Premium Beautiful, tanpa disedari oleh beliau sendiri, anggota badan yang sebelumnya tak dapat digerakkan, tiba-tiba boleh bergerak. Itu pun disedari oleh sahabat beliau yang bantu semasa first time pakai Korset Kesihatan tersebut.

Daripada tujuan untuk selesaikan masalah slip disc, beliau dapat menyelesaikan masalah bentuk badan, masalah berat badan yang berlebihan, dan juga menjurus kepada peningkatan kewangan beliau. Bagaimana? Saya akan explain kemudian okay.Apa yang saya nak tekankan kat sini, masalah slip disc bukanlah sesuatu yang kita boleh ambil mudah kerana akan memberi impak yang besar dalam kehidupan kita jika tidak dibendung daripada awal.

Pada yang tak tahu apa tanda-tanda awal jika mengalami masalah slip disc, saya akan kongsikan dengan semua.
  • sakit dan kebas separuh badan
  • sakit yang boleh dirasa dari bahagian tangan hingga ke kaki
  • sakit yang berlanjutan hingga ke malam
  • sakit yang berpanjangan dan semakin teruk selepas duduk atau berdiri lama
  • sakit apabila berjalan dalam jarak yang pendek sahaja
  • rasa lemak otot yang tak terkata
 Jadi kalau ada simptom-simptom seperti ni, boleh lah cuba rujuk pada pakar kesihatan untuk dapatkan kepastian.
Mereka akan nasihatkan untuk dapatkan khidmat fisioterapi untuk langkah-langkah awal.
Kita boleh ikhtiarkan juga dengan cara-cara lain, dan saya syorkan, gunakan Waist Nipper Premium Beautiful.
Lebih-lebih lagi bagi individu yang melakukan kerja-kerja berat kerana lebih terdedah kepada risiko slip disc tersebut.

Mencegah adalah lebih baik daripada merawat.

Hubungi Untuk Pertanyaan, Free Fitting, Free Consulting
0145002339

No comments:

Post a Comment