Wednesday, November 18, 2015

SPECIAL NEW DISTRIBUTOR ORIENTATION (NDO) CLASS BY TLC


Baru-baru ini group Crown Diamond Project (CDP) by Top Leaders Circle (TLC) menganjurkan sebuah kelas khas buat rakan kongsi baru untuk berkongsi ilmu pengetahuan berkenaan main project dalam bisnes Premium Beautiful ni.


Alhamdulillah kelas special ni mendapat sambutan yang menggalakkan kerana lebih 70 rakan kongsi yang turut serta dalam program ni dan saya adalah salah seorang daripadanya lah.
Semua yang hadir ni bukan sekadar sekitar KL je tau, tapi dari seluruh Malaysia.
Bayangkan betapa ramai yang nak belajar bisnes dengan TLC...
Itu pun secara Percuma, memang rugi la kalau lepaskan peluang.


Slot pertama, daripada Premium Beautiful Expert Maskulin, DSM NuzulHafiz dari Temerloh, Pahang. 


Terharu sangat dengan rakan kongsi yang siap bawa anak kecil untuk belajar. Tapi tak apa lah sebab buat bisnes ni pun memang nak dapatkan yang terbaik untuk anak-anak juga.


Para suami pun turut support isteri, datang sama untuk belajar sama-sama sebab kalau buat bisnes sama-sama suami isteri memang terbaik sangat. Sebab nanti sama-sama bergerak.


Dalam slot Premium Beautiful juga, Nuzul share & ajar juga macam mana nak ukur customer & convert size dengan betul.

Kemudian, slot kedua daripada DSM Melati dari Melaka, untuk present tajuk SOHOBiz, Pelan Perniagaan 1 Tahun.
Memang superb perkongsian yang Kak Mel bagi sampaikan semua aura dalam kelas bertukar jadi panas, membuak-buak nak buat bisnes, nak siapkan cepat-cepat.


Tak lengkap kalau kami semua tak dengar teknik Power Close daripada bonda , CDM Salleha Roslan sebagai mentor hebat kami semua.


Dapat saja tips daripada beliau, rasa memang tak boleh duduk dah. Memang fikir nak terus pergi buat je sebab memang bisnes dengan TLC ni lah paling senang dan tak perlu nak fikir banyak.
Kita cuma buat apa yang mentor dah sediakan untuk kita.
Just COPY saja ayat, tindakan yang mentor ajar kan. CONFIRM menjadi punya lah.

Kalau dulu kita tak boleh meniru dalam peperiksaan, dalam buat assignment, tapi dalam bisnes ni, kita memang dibenarkan dan WAJIB MENIRU untuk dapat hasil yang cemerlang.
Siapa yang tak nak income sampai RMxx,xxx SOLID dalam masa cuma 1 tahun bisnes???

Tepuk dada tanya poket kita!!!


No comments:

Post a Comment