Wednesday, July 8, 2015

Iftar TLC Bersama Qualifier Bangkok Free Trip

Assalamualaikum w.b.t.

Dalam kita menjalani Ramadhan, kami TLC tidak melepaskan peluang untuk meraikan kejayaan ahli keluarga kami yang berjaya meletakkan diri dalam pesawat yang akan berlepas ke Bangkok pada penghujung Ogos nanti.


Mereka diraikan di dalam Majlis Iftar bersama Bangkok Qualifier di Sri Ratu Restoran. Walaupun majlis yang sederhana, tapi kehangatan memang terasa kerana mereka berusaha keras untuk mendapatkan tiket tersebut.
Tambahan pula majlis kami ini di hadiri oleh Top Multi-Millionaire CDM Haji Azlan bin Deraman.

Bukan perkara senang untuk dapat 1 tiket bertaraf VVIP untuk ke Bangkok ini kerana setiap Qualifier perlu mencapai 66,000 Point Value (PV) untuk satu tiket.
Tapi walau bagaimana pun, ramai yang berjaya Qualify 2 tiket sekaligus untuk bawa suami bersama-sama.


Ini semua adalah cuma sebahagian daripada Qualifier TLC kerana selebihnya mempunyai masalah di saat-saat terakhir untuk menghadiri majlis ini.





TLC Master Trainer, Sohonita Ikon Malaysia, CDM Salha Zain memberikan sepatah dua kata untuk memberi inject turbo supaya berusaha dengan lebih gigih lagi untuk mencapai segala matlamat, impian dalam bisnes bersama TLC.

Suasana majlis tersangat lah happening kerana hubungan kami dalam TLC bagaikan keluarga sendiri, bagaikan adik beradik yang sentiasa bantu membantu untuk sama-sama berjaya di bawah satu bumbung. Hasil didikan TLC Master Trainer, kami menjadi satu keluarga yang besar.


Bonda-bonda kesayangan saya, DDM Dyna Salleh dan CDM Salleha Roslan yang sentiasa memberi dorongan, semangat untuk saya berusaha lebih kuat untuk merasa nikmatnya berbisnes bersama Top Leaders Circle ini.

Terima kasih yang tidak terhingga buat mentor-mentor yang sentiasa membantu kami dalam perjalanan bisnes ini.
Jika ingin merasa pengalaman hebat berniaga, di sinilah tempatnya.

Tahniah buat semua Bangkok Qualifier di atas pencapaian ini. 
In Shaa Allah next trip kita sama-sama usahakan lagi.

Amin.

No comments:

Post a Comment