Sunday, June 28, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN

Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama rasanya tak sambut Ramadhan di Kelantan kan, disebabkan oleh tuntutan tugas yang tak mengizinkan saya pulang ke kampung semahu hati saja.
Kalau kat Pahang, ok lagi kalau nak ambil cuti 2 hari untuk balik kampung. Tapi kalau ke Kelantan, memang terpaksa ambil seminggu juga la.


Apa pun Alhamdulillah sebab berpeluang untuk manage masa kerja sendiri sejak berkecimpung dalam bisnes bersama Top Leaders Circle (TLC), di mana saya mewakili TLC Kelantan. Memang tak pernah terfikir pun untuk dapat merasa pengalaman bekerja sendiri macam ni, tapi inilah kehidupan saya sekarang.
Bekerja sendiri dengan masa kerja diuruskan sendiri, dari mana saja.


Hasrat pulang ke kampung halaman di Kelantan ni tak lain tak bukan untuk berkongsi peluang bisnes Premium Beautiful dengan anak-anak muda di Kelantan, yang berminat untuk mengubah kehidupan secara TOTAL kerana tidak pernah lagi saya jumpa peluang keemasan yang setanding dengan bisnes bersama TLC Kelantan ni.

Kenapa saya boleh cakap macam ni? 
Sebab cara kami di TLC ni bisnes secara bermentor. Maksudnya apa jua yang kita buat dalam perjalanan bisnes kita, akan ada mentor yang akan sentiasa guide kita supaya perjalanan kita akan lebih mudah. Mentor kita pula bukan calang-calang, tapi SOHONITA IKON MALAYSIA, Salha Zain.


Bukan senang untuk beliau dapat Title Sohonita Ikon Malaysia ni tau, memang ada perit yang beliau lalui untuk capai kejayaan ni.
Dan kami TLC Kelantan memang teramat beruntung diperkenalkan dengan bisnes bersama Salha Zain ni. 

Segala ilmu, info berkenaan bisnes ni memang dibekalkan secara percuma oleh mentor-mentor direct kepada kita di kelas mingguan TLC bertempat di TLC Centre.
Jika inginkan personal coaching daripada mentor terhebat ni, anytime boleh request untuk kita asah lagi ilmu dan skill kita dalam bisnes bersama TLC.


Premium Beautiful telah menjadi tulang belakang bagi TLC kerana kami memang fokuskan kepada produk korset kesihatan yang telah mendapat pengiktirafan dunia ini. Lagipun kami TLC memang pegang pasaran Premium Beautiful di dalam dan luar negara hanya melalui pasaran dalam talian. 


Bagaimana kami TLC dapat pegang pasaran Premium Beautiful???
Kami mempunyai mentor yang telah terbukti berjaya, business plan  yang terbukti, dan mentor yang mahir dalam bidang markerting internet berpengalaman selama 10 tahun. Sebab itu lah kami TLC dapat meluaskan pasaran sehingga ke luar negara.


Premium Beautiful di Kelantan memang terbukti telah lama kerana mentor Multi-Millionaire kami, Azlan Deraman juga adalah anak jati Kelantan. Jadi kami TLC ingin meluaskan lagi sayap kami untuk membantu orang lain mencapai impian hidup yang selama ini di anggap mustahil. Tapi dengan TLC, semuanya boleh dicapai dan tak mustahil lagi untuk dicapai. Asalkan beri peluang untuk BELAJAR, MENGAJAR, dan DIAJAR, KEJAYAAN sentiasa menanti di hadapan.Sama la dengan apa yang mentor-mentor kami lalui, perjalanan yang sama untuk mencapai kejayaan. Menuntut ilmu adalah WAJIB dalam usaha kita untuk berjaya. Jangan sesekali berasa sombong dengan apa yang kita ada kerana semuanya adalah kurniaan Allah s.w.t. Sekelip mata saja Allah s.w.t boleh tarik balik segala nikmat tersebut.

Apabila dah berjaya, kita usahakan pula untuk bantu orang lain mencapai kejayaan, untuk merasa apa yang kita dah rasa supaya semua orang dapat manfaat tersebut. Impian kita haruslah untuk membangunkan ummah supaya semuanya berjaya.

Jadi sementara saya berada di Kelantan, harapan saya ramailah yang mempunyai matlamat yang sama dengan saya, untuk berjaya. Sesiapa yang ada matlamat tersebut, saya akan cuba bantu, guide sampai betul-betul puas hati sebagai Premium Beautiful Expert di bawah naungan Top Leaders Circle ini.

Hubungi saya untuk mengalami pengalaman hebat berniaga, saya akan guide sampai betul-betul puas hati. Tiada istilah mentor tinggalkan protege di tengah jalan.
Beri saya komitment 100%, saya akan beri 500% untuk guide protege-protege saya.


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN
0145002339

3 comments:

 1. Assalamualaikum w.b.t
  Boleh share macam mana nak jadi macam awak?

  ReplyDelete
 2. Wa'alaikumussalam.
  Terima kasih sudi singgah pada blog saya.
  Saya memang berbesar hati untuk kongsi peluang ni dengan semua orang.
  Awak boleh direct whatsapp saya

  #PaidiHasan
  0145002339

  ReplyDelete