Monday, May 18, 2015

AIS KRIM PASU SHAH ALAM

Sekali tengok macam orang makan tanah.
Dua kali tengok rupanya aiskrim.
 
Dah lama sebenarnya dengar-dengar aiskrim pasu ni,
tapi still tak de peluang nak rasa. Tu la tengah mencari-cari 
jugak kat Shah Alam ni mana ada kedai Ais Krim Pasu yang betul-betul sedap.
 

 Macam-macam yang diorang letak dalam pasu ni nak bagi rasa lagi sedap. Kalau tengok pun dah menggigil rasa tak sabar nak ngap, kalau dah start ngap ni, mau nye tak boleh berenti kan.
Tapi yang peliknya, macam mana la ada orang boleh terfikir nak buat aiskrim pasu ni kan.
I mean idea dia untuk markerting tu memang power sebab tak pernah orang buat lagi. Kalau yang letak gula-gula macam ni, lagi la rasa tak boleh tahan. Tak kisah dah gemuk ke tak, asalkan dapat. hihihihihihihi

 Sekarang pula dah macam-macam dah timbul. Siap aiskrim lesung la, ais krim Phua Chu Kang la, dalam kelapa pun boleh masuk ais krim lagi. tapi memang idea diorang ni selalu ada improvement. 

Tak sabar ni nak mencari aiskrim pasu kat Shah Alam ni...
Yum yum yum.....

No comments:

Post a Comment