Wednesday, April 29, 2015

TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL - Myz Izzuqa Premium Beautiful Expert

Pada Sabtu lepas, saya berpeluang untuk teman rakan kongsi kami ke stokis untuk laksanakan Tsunami PB kami bersama-sama mentor, Dyna Salleh yang berusaha turun dari Melaka untuk bagi semangat pada kami.


Tsunami PB adalah bermaksud kami mengeluarkan lebih daripada 10 set Premium Beautiful daripada stokis untuk memenuhi permintaan pelanggan kami yang tak pernah putus untuk mendapatkan Korset Kesihatan yang Pertama di Dunia.


Beliau membuat keputusan untuk mendapatkan 10 set kerana walaupun baru memulakan bisnes bersama TLC, berkat kesungguhan belajar, COPY & PASTE segala ilmu yang diberikan oleh mentor-mentor, telah ramai yang bertanya dan tidak sabar untuk mendapatkan set Premium Beautiful daripada beliau. Untuk berhubung dengan beliau, cuma klik nama beliau, Myz Izzuqa. Permintaan untuk korset ajaib ini memang tidak pernah putus hingga ke luar negara.


Apa yang lebih menggembirakan beliau adalah, suaminya sendiri telah memberi jaminan untuk sokong sepenuhnya dalam perniagaan ini. Ini kerana matlamat bisnes bersama TLC adalah untuk memastikan keluarga Bebas Kewangan, Bebas Masa untuk bersama keluarga. Jadi bila keduanya telah tercapai, suami isteri boleh membesarkan anak tanpa perlu hantar ke nursery dan tak perlu bekerja dengan orang lain lagi.


Adalah menjadi impian seorang ibu untuk membesarkan anak di hadapan matanya sendiri tanpa menghantar ke rumah jagaan kerana risiko terlalu besar.

Peluang perniagaan bersama kami sentiasa terbuka luas untuk individu yang bersemangat untuk mengubah kehidupan secara total. 

9/10 pintu rezeki adalah daripada perniagaan. Jadi kenapa kita berusaha keras untuk mengejar yang 1/10 ???

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
0145002339
Top Agent PB Shah Alam

No comments:

Post a Comment