Saturday, April 4, 2015

TOP LEADERS CIRCLE TERPILIH MENJADI SPEAKER MAJLIS DIAMOND NIGHT

Seperti kebiasaan, setiap hari Jumaat, memang hari kami bersama TLC untuk menuntut ilmu di TLC Centre, Sri Gombak. Jadi memang kalau ada orang nak set appointment, sama ada klien atau rakan kongsi yang nak jumpa, memang kitorang akan postpone sebab majlis ilmu ini amat penting untuk kami mengukuhkan bisnes ni.

Tambahan pula semalam tajuk Premium Beautiful disampaikan oleh Mentor CDM Nur Fadzliah, seorang CDM yang telah 4 tahun dalam bisnes ni. Pendek kata, market Pantai Timur, dia conquer semua. Betapa hebatnya beliau.


Kelas produk Premium Beautiful amat penting dan perlu sentiasa dihangatkan kembali kerana ini merupakan produk yang melahirkan ramai usahawan berjaya termasuk Mentor CDM Haji Azlan Deraman, CDM Salha Zain, CDM Salleha Roslan dan ramai lagi Crown Diamond Manager. Betapa besarnya transformasi yang set ajaib ini bawa dalam bisnes kami. 


Tambahan pula kami dipertemukan dalam kumpulan bisnes yang bukan calang-calang lagi, yang terkenal di seluruh Malaysia, dan telah bertapak di Singapura, iaitu TOP LEADERS CIRCLE. Memang saya bangga berada dalam kumpulan ini kerana pemimpin kami sendiri telah dinobatkan sebagai SOHONITA ICON MALAYSIA dan telah menjadi COVER MAGAZINE MAJALAH OVERSEA!!!
OMG!!!!Memang terbaik lah dapat dipertemukan dengan group TLC ni, sebab semua rakan kongsi terasa seperti adik beradik, bonding antara satu sama lain begitu rapat.

Baiklah, semalam, CDM Salha Zain mengakhiri kelas dengan sebuah berita yang amat mengejutkan dan akan membawa TLC lebih ke puncak kejayaan, kerana, mentor kami CDM Nur Fadzliah telah terpilih menjadi speaker untuk majlis gilang gemilang, DIAMOND NIGHT pada 18 April 2015 nanti di Setia Alam City.
Dan untuk pengetahuan, mentor daripada TLC telah 4 kali berturut-turut dipanggil, diberi penghormatan untuk menjadi speaker dalam majlis syarikat yang gilang-gemilang. 

Sebab apa???

Sebab di TLC memang menjadi sebutan orang ramai sehinggakan produk Premium Beautiful telah menjadi produk TLC. Kami conquer SOCIAL MEDIA!!!!!

Jadi memang tak sabar nanti nak red carpet bersama-sama mentor-mentor TLC yang lain kerana majlis berprestij begini memang menjadi rebutan ramai. Tambahan pula tempat yang ditempah adalah terhad.

Jadi tempah tiket anda segera sebelum TERLAMBAT!!!
 

PAIDI HASAN
+60145002339

No comments:

Post a Comment