Thursday, April 9, 2015

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


iiii


Hari ni saya nak kongsikan beberapa testimoni pengguna-pengguna Premium Beautiful kerana saya sering dapat negative feedback daripada client-client saya tentang keberkesanan korset ajaib ini.

Kebanyakan customer saya sebelum ni pilih Premium Beautiful adalah disebabkan oleh kemampuannya untuk mendapatkan bentuk badan menarik, dalam masa 5 minit selepas pakai.
UNBELIEVEABLE!!!


Yes...
Memang Premium Beautiful mampu untuk dapatkan instant shaping dan kalau tak percaya boleh tengok testimoni kat bawah ini. 

(**tiada istilah penggunaan photoshop)Dah nampak kan apa kesannya bila dah pakai korset ajaib Premium Beautiful ni?

Selain daripada itu, Premium Beautiful juga terkenal sebagai set bersalin, kerana mampu membantu ibu-ibu bersalin berpantang hanya menggunakan set ini sepanjang proses berpantang tersebut.

Telah terbukti bahawa pernyataan saya tadi adalah benar kerana memang berkesan sangat-sangat bila menggunakan set Premium Beautiful untuk berpantang.
Korset ini membantu ibu-ibu dalam :
*mengecutkan kembali rahim selepas melahirkan
*menetapkan kembali rahim kepada kedudukan asal
*membantu  mempercepatkan lagi proses penyembuhan luka bersalin (normal @ Caesarean)
*membantu pengeluaran darah nifas secara sepenuhnya.
*membentuk kembali bentuk badan kepada bentuk yang normal
*membantu dalam pengeluaran susu ibu
*menyokong kembali tulang belakang untuk membetulkan postur
*kesan f.i.r membantu pengaliran badan yang lancar dalam badan  


Dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsistent juga, mampu memberikan bentuk badan idaman setiap wanita disamping mendapat tahap kesihatan yang baik, mengembalikan seri wajah, tampak lebih muda daripada umur sebenar, dan yang penting, suami makin sayang dan tak akan pandang wanita lain selain diri anda!!!

 DAN

LELAKI PUN BOLEH MENGGUNAKAN WAIST NIPPER untuk membantu menguruskan badan, mendapatkan postur badan yang betul, dan mengelakkan perut buncit.


Kesihatan???

Of course la sebab fabrik yang sama, teknologi yang sama, akan membantu dalam kesihatan juga. Toksin yang merbahaya akan diserap oleh fabrik dan menjadikan badan kita lebih sihat, bertenaga serta lebih bersemangat untuk menjalani kehidupan seharian. 

Jadi pilihlah untuk jadi individu yang sihat. 
Wang ringgit boleh dicari, tetapi tubuh badan kurniaan Allah s.w.t tak ada dijual di pasaraya. Jagalah sebaiknya.

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
0145002339
Top Agent PB Shah Alam

No comments:

Post a Comment