Monday, April 6, 2015

SIAPA PERLUKAN PREMIUM BEAUTIFUL???

 

Setiap kali saya bercerita berkenaan Premium Beautiful, memang tak ada jawapan lain daripada client-client saya. Semuanya cakap "rasanya tak perlu lah saya pakai benda ni, MAHAL"


Nampak tak jawapan sebenar beliau???


Jawapannya, memang setiap wanita perlukan set Premium Beautiful untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan mereka, tetapi dihalang oleh persepsi diri yang mengatakan korset ajaib ini MAHAL.

Hasrat untuk menjaga kesihatan terus terbantut dek kerana perasaan tidak ingin melabur untuk kesihatan diri sendiri. Jadi masalah kronik yang dihadapi tak dapat diatasi, terpaksa ditanggung tanpa ada kesudahannya.

**period pain
**nak kurus
**awet muda
**migraine
**jaundice
**slip disc
**mengetatkan vagina
**banyakkan susu ibu
**period tidak teratur
**gastrik
**cyst / fibroid
**stretch marks
**asthma
**berpantang
**sembelit
**batu karang
**menganjalkan payudara
**concieving / nak mengandung
**keputihan 

Semua permasalahan ini boleh diatasi dengan pemakaian set Premium Beautiful secara konsisten. Tambahan pula set ini diperakui sebagai ejen PENCEGAH KANSER.

Dan saya pasti semua wanita di dunia mempunyai masalah yang saya senaraikan tadi. Jadi memang perlu, WAJIB miliki 1 set Premium Beautiful untuk membantu meningkatkan tahap kesihatan dari dalaman lagi kerana Premium Beautiful direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.

Kalau gadget yang tidak membawa apa-apa manfaat yang baik untuk diri kita pun, kita boleh keluarkan sehingga RM3000-RM4000, kenapa kita tak boleh nak laburkan sekali untuk kesihatan kita? 
Itu pun sekali seumur hidup, kerana setiap set bengkung ajaib ini disertakan sekali dengan LIFETIME WARRANTY, maksudnya JAMINAN SEUMUR HIDUP.

Apa pula yang dimaksudkan dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP???

Maksudnya adalah, jika terdapat sebarang masalah, kerosakan pada set Premium Beautiful anda, JANGAN DIBUANG!!! Sebaliknya, hantar ke mana-mana stokis yang berdekatan untuk dibaiki semula secara PERCUMA. 
Repair berkali-kali pun tidak menjadi masalah, masih lagi secara PERCUMA!!!

Apa kata anda semua wanita-wanita di dunia???
Pernah dengar tak beli baju dalam, seluar dalam, boleh repair balik secara percuma bila dah koyak??? - JAWAPANNYA SENDIRI DAH TAHU KAN...

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
0145002339
Top Agent PB Shah AlamNo comments:

Post a Comment