Monday, April 13, 2015

ILMU PENTING UNTUK BERJAYA

Pada hari minggu yang lepas, saya dan pasangan sempat meluangkan masa untuk berjumpa dengan rakan kongsi baru kami di Puchong untuk sesi perkongsian ilmu.


Ilmu apa yang kami kongsikan?

Semua ilmu, dari bab kumpulan Top Leaders Circle (TLC), sehinggalah kepada ilmu SOHOBIZ, yang diwujudkan oleh Mentor TLC, CDM Salha Zain.

Untuk menjadi usahawan TLC, perlu tahu apa itu TLC. Jadi kami terangkan background TLC pada Ika dan ibunya, kerana ibu Ika berminat untuk turut serta dalam perkongsian ini. 
Oleh kerana Ika masih lagi baru, kami terangkan berkenaan :
**Mentor-mentor terhebat TLC, 
**Lokasi TLC,
**Konsep rujuk mentor
**Sistem dalam TLC,
**Sistem dalam SHOM
**Bagaimana cara untuk cepat berjaya.

Selepas selesai berkenaan TLC, kami move on pula pada Produk Terlaris yang menjadi platform kepada semua warga TLC untuk berjaya, iaitu, Premium Beautiful.


Kami terangkan kepada beliau tentang keistimiewaan Set Korset Ajaib ini supaya dapat faham dan kongsikan pula kepada orang lain.
Part yang paling penting untuk jadi usahawan Premium Beautiful adalah untuk ukur, dan convert saiz client supaya tidak tersilap dalam sizing customer. Tapi semua tu akan kami ajar melalui amali.


Untuk sharing SOHOBIZ pula, kami ceritakan step yang disampaikan oleh mentor-mentor kepada kami. Cara yang betul untuk berjaya dalam bisnes ini. Apa yang perlu kita buat, tindakan kita sebagai usahawan TLC.
Tugas ika adalah untuk dapatkan seberapa banyak appointment. 

Untuk apa?
Untuk kami tunjukkan praktikal bagaimana share dengan berkesan kepada orang lain. Dalam masa itu lah kami sama-sama belajar untuk improve dalam membina kerjaya dalam bisnes ini.


Pendek kata, semua kami akan tunjuk, dan guide sehingga rakan kongsi yakin dan boleh buat sendiri. Dalam masa itu pun masih perlu rujuk mentor dalam apa jua yang dilakukan.
Sedangkan mentor yang dah berjaya pun masih lagi rujuk, jadi kita pun kena rujuk mentor.

Namanya pun bisnes COPY & PASTE. 


 
Terima kasih keran sudi meluangkan masa bersama kami.
Komitmen penuh memang amat diperlukan dalam membina diri untuk maju dan berjaya dalam bisnes ini.
InshALLAH kami akan kongsikan seberapa banyak ilmu yang kami dapat daripada mentor, dan akan kami download kepada rakan kongsi semua.

TLC sememangnya tempat yang betul untuk membina kerjaya sebagai USAHAWAN, JUTAWAN yang BERJAYA.

Free Coaching & Info
+60145002339

No comments:

Post a Comment