Monday, April 13, 2015

FITTING CUSTOMER PREMIUM BEAUTIFUL - AMPANG

Pada hari Sabtu yang lepas, saya dan pasangan berpeluang untuk pergi fitting client kami di Ampang. 
Client kami ini seorang warga Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) yang berhasrat untuk dapatkan kembali bentuk badan yang ideal selepas beliau bersalin secara Caesarean.Sepertimana yang kita tahu, setiap ibu bersalin perlu berpantang, apatah lagi ibu yang bersalin melalui C-section. Penjagaan yang rapi amat diperlukan supaya kesihatan kembali pulih seperti sedia kala.


Sebenarnya beliau dah lam mencari-cari produk yang terbaik untuk mengembalikan kesihatan dan kecantikan tubuh badannya kerana di dalam diri seorang wanita, WAJIB ada keinginan untuk terus kekal CANTIK.

Alhamdulillah beliau telah membuat pilihan yang tepat apabila memilih Premium Beautiful untuk menjadi ejen kesihatan dan kecantikan beliau, kerana Korset Abang Sayang ini dilengkapi dengan Lifetime Warranty. Jadi pelaburan hanya Sekali Seumur Hidup.
Jika terdapat kerosakan, atau masalah pada korset ini, bila-bila masa boleh dihantar ke stokis untuk diperbaiki SECARA PERCUMA. Biarpun berulang kali dibaiki, masih lagi TANPA APA-APA CAJ.

Selepas dipakaikan dengan Full-Set Premium Beautiful, terus semua aset ditetapkan kembali ke tempat asalnya. Perut yang ke depan, terus flat.
Hanya selepas 5 minit, terus nampak perubahan. Ini merupakan salah satu sebab Premium Beautiful menjadi pilihan wanita-wanita di Malaysia, iaitu Instant-Shaping.   


Kami amat beruntung hari ini dapat pergi fitting client bersama-sama dengan mentor CDM Salleha Roslan, kerana beliau pun ada jumpa client di kawasan yang sama.

Jadi selepas fitting, kami juga kongsikan apa benefit yang kami dapat bila jadi Premium Beautiful Expert ni. 
Dan kami juga kongsikan bagaimana untuk jadi salah seorang daripada kami, sebagai usahawan yang berjaya hanya bertumpukan pada 1 produk sahaja, iaitu Premium Beautiful.


Alhamdulillah selepas faham dengan penerangan daripada kami, client kami bersetuju untuk turut serta dalam bisnes bersama Top Leaders Circle (TLC). Kerana beliau pun dah faham. 
Bisnes ini, kami kongsikan kebaikan Premium Beautiful, dan memang set ini telah mendapat pelbagai pengiktirafan dunia.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa. Semoga kita sama-sama belajar untuk meningkatkan lagi ekonomi dan berusaha ke arah kejayaan.


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
0145002339
Top Agent PB Shah Alam

No comments:

Post a Comment