Wednesday, April 1, 2015

TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL KE MESIR????

Ya betul!!!
Sekarang set korset ajaib telah sampai ke Mesir, kerana permintaan untuk produk kesihatan dan kecantikan wanita ini sentiasa di luar jangkaan kami semua.

Terkadang kita sendiri pun tak percaya macam mana produk SUPERBRAND Malaysia ni boleh sampai ker luar negara, Eropah, Austria, Beijing, Asia Barat. Rupa-rupanya memang mereka pun tengah mencari-cari produk yang terbukti berkesan dengan kos yang berpatutan, dan disertakan sekali dengan LIFETIME WARRANTY.

Ya!!!!
LIFETIME WARRANTY. Seumur hidup boleh pakai tanpa perlu risau kerana jika ada masalah atau kerosakan pada set Premium Beautiful ini, boleh hantar ke mana-mana stokis untuk dibaiki semula. Dan apabila dibaiki semula, set tersebut akan terasa seperti yang baru.

Jadi tak mustahil lah semua rakan kongsi kami terpaksa berulang-alik ke stokis untuk mendapatkan stok baru, kerana permintaan memang tak pernah putus. Terkadang sampai tak sempat sampai ke rumah, terus diposnya kepada customer di seluruh negara.

Dan ini merupakan testimoni terbaru pengguna tegar set kurus PREMIUM BEAUTIFUL dari Kelantan. Nampak kan perubahannnya daripada dulu dan sekarang???
Makin muda???
Makin kurus???
Makin cantik???
Lebih bergaya???
Dan of course la makin sihat!!! 
  Hubungi saya untuk free fitting & test set
PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT
0145002339
Top Agent PB Shah Alam

No comments:

Post a Comment