Saturday, March 7, 2015

TLC - RM100K & SSM ACHIEVER

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum

Sebagaimana semua dah tahu, semalam, Jumaat merupakan hari wajib saya ke kelas bersama TOP LEADERS CIRCLE, untuk top ip ilmu, energy, aura bersama-sama rakan kongsi di TLC Centre, Prima Sri Gombak.


Tetapi apa yang membuatkan kelas semalam special adalah, kerana selepas kelas, ada satu slot, sesi bagi meraikan rakan kongsi kami yang telah mencapai RM100k sales dalam sebulan & Telah mencapai RM60k sales, untuk anugerah Senior Sales Manager (SSM). 


 PENERIMA SSM AWARD by TLC


PENERIMA ANUGERAH RM100K ACHIEVER

 Amat-amat bertuah hadir pada kelas semalam sebab mentor-mentor yang download ilmu semuanya yang berpengalaman dalam bisnes ni.

DDM KAK LYNN
CDM SALHA ZAIN
 CDM HJ. AZLAN DERAMAN
 
  FORMULA JUTAWAN = ILMU + BERTINDAK + RUJUK

Tips yang seringkali di ulang, ulang ,ulang oleh leader kami, yang dah terbukti menjadi, daripada CDM Multi-Millionaire, Hj Azlan Deraman. Jika nak jadi jutawan, FOLLOW setiap step yang beliau buat. Sebab tu adalah rumuan asas untuk capai title MILLIONAIRE.

Gabungan antara CDM HJ Azlan Deraman dengan CDM Salha Zain ternyata telah membawa fenomena baru dalam dunia perniagaan bagi generasi muda sekarang kerana telah melahirkan ramai usahawan yang berjaya dalam masa yang singkat. 

 
 Sangat-sangat bertuah kerana dipertemukan dengan bisnes dan mentor yang teramat humble ni. InshALLAH segala amanat akan diikut, dipraktikkan lagi.Jumpa kami di 
ANUGERAH SM/SSM & CAR FUND  
21 MARCH 2015
WISMA MCA, JALAN AMPANG

WE LOVE TLC
#PREMIUMBEAUTIFULEXPERT
#TSUNAMIPB
#TLCKELANTAN
#TOPLEADERSCIRCLENo comments:

Post a Comment