Tuesday, March 31, 2015

PT BERSAMA MENTOR CDM SALLEHA ROSLAN

Assalamualaikum w.b.t.

Semalam saya berkesempatan untuk dapatkan appointment bersama mentor saya, CDM Salleha Roslan untuk berbincang tentang perjalanan bisnes saya dan rakan kongsi @ pasangan, Cik Yaya.

Tetapi nak dijadikan cerita, semasa dalam perjalanan, dah la hujan lebat, tayar kereta pula pancit selepas terlanggar lubang. Memang dugaan betul la bila kita ada keinginan untuk mengubah taraf kehidupan kepada yang lebih baik ni. Nasib lah diri sendiri pernah tengok macam mana orang lain tukar tayar. Tak sampai 10 minit, dah dapat tukar tayar spare yang "cute" tu.

Bila dah sampai di lokasi, dalam keadaan berpeluh, memang cuak la sebab mentor dah menunggu kami. Sepatutnya kami yang tunggu mentor. Tetapi Kak Sal memang faham dengan keadaan kitorang.


PT kali ini memang fokus tajuk untuk bagaimana nak mengasah pengetahuan dan skill dalam selling yang berkesan, dan juga bagaimana cara untuk mengembangkan income serta pangkat dalam bisnes bersama Top Leaders Circle.


Selepas 2 jam, yang berlalu sangat pantas (seperti 30minit), semua yang penting dapat kami cover dan semangat dapat di-top-up kembali untuk kami aplikasikan. Ilmu tanpa praktikal, memang tak akan ke mana-mana.


Begini lah beruntungnya saya dan rakan kongsi yang lain apabila dah terjebak dengan bisnes bersama TLC, semua modul untuk berniaga sudah disediakan, kita cuma FOLLOW STEP MENTOR yang telah terbukti berjaya. Jika kita rasa tak bersemangat, mentor akan beri semangat untuk kita teruskan bersama bisnes ni kerana TIADA BUSINESS PLAN TERBAIK SELAIN DARI TLC.Terima kasih Kak Sal kerana sudi meluangkan masa bersama kami untuk buat ulangkaji semula untuk mengembangkan lagi bisnes kami ini. InshALLAH kami akan lakukan yang terbaik untuk mencapai matlamat bisnes bersama TLC.

Wassalam


Berminat untuk tahu lebih lanjut???
Hubungi / WhatsApp
PAIDI HASAN
+60145002339

No comments:

Post a Comment