Monday, February 2, 2015

ZUMBA WAIST TRAINING WITH TLC

Rasanya dah lama tak jenguk dekat blog ni sebab terdapat kekangan yang menghalang saya menyentuh PC kesayangan ni. He he he... Meroyan apa lah pula si Paidi ni kan.
Anyway, tahun 2015 ni Paidi rasa masa berlalu agak pantas kerana tanpa kita sedar dah penghujung Januari 2015 dah. Tetapi walaupun masa bergerak pantas, aktiviti di TLC masih berjalan seperti biasa.
Aktiviti yang Paidi nak highlight-kan di sini adalah ZUMBA WAIST TRAINING yang diadakan pada 29 Januari 2015 di TLC Centre, Prima Sri Gombak. Walaupun semua masih lagi terasa bahang TRIP AUSTRIA - HUNGARY, tapi still acara ini diteruskan juga.

Aktiviti Zumba ni amat lah baik untuk kesihatan kita, kerana instructor akan beri arahan yang akan menggerakkan seluruh badan kita tanpa ada rasa stress pun. Tambahan pula bagi kita yang bekerja di pejabat. Ternak lemak jer. Tapi yang buatkan Paidi rasa sedih, zumba ni just strictly for ladies.
Kami orang lelaki pun nak merasa juga la macam mana badan selepas berzumba kan??? InshALLAH akan datang khas untuk lelaki pula. WHO KNOWS kan???
 Ini merupakan sebahagian wajah-wajah ceria selepas berzumba. And one more thing, peserta semua dikehendaki memakai waist nipper sepanjang latihan ini, sebab itulah program ini dikenali sebagai ZUMBA WAIST TRAINING.

Waist nipper ini boleh didapati dengan berhubung dengan Premium Beautiful Expert 

CIK YAYA
0199045851
Untuk tempahan tempat pada masa akan datang, boleh juga berhubung terus dengan 
CIK YAYA
0199045851

No comments:

Post a Comment